Rohkema info nägemiseks:

TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kondiitrikunsti õpetamisele, pakkudes mitmekülgseid ja kaasahaaravaid kursusi ning sündmusi, kus osalejad saavad avastada magustoitude maailma.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus toiduvalmistamise kunst on au sees, kus iga maitse jutustab loo ja kus kulinaarsed unistused saavad teoks. TOIDUKUNSTI STUUDIOS-s ei ole me ainult retseptide pärast, vaid me loome kogemusi, mis jäävad teie maitsemeeltele ja südamesse.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume segu veebipõhistest ja grupitreeningutest, kokaraamatutest ning töötubadest, mis keskenduvad lastega kokkamisele ja kvaliteetsete toorainete kasutamisele. Usume, et suurepärase toiduvalmistamise aluseks on suurepärane õpetamine ja meie ekspertide juhitud sessioonid on mõeldud inspireerima, harima ja sütitama kirge kulinaarkunsti vastu igas vanuses inimestes.

Kodust lahkumata liituge meie veebipõhiste treeningutega, mida juhivad mõned Eesti ja Euroopa parimad kondiitrid. Või astuge meie stuudiosse, et osaleda kaasahaaravas grupitreeningus, kus saate suhelda, õppida ja luua koos teiste toiduhuvilistega. Meie hoolikalt koostatud kokaraamatud on teadmiste varasalved, mis on täis retsepte, mis juhendavad teid läbi toidukoolituse teekonna kerguse ja põnevusega.

Meie pakkumiste südames on eriline rõhk lastega kokkamisele. Usume, et järgmise põlvkonna kokkade kasvatamine algab neile vajalike tööriistade, tehnikate ja kokkamisrõõmu andmisest kvaliteetsete toorainetega. Meie töötoad ei ole ainult õpetamiseks; need on rõõmu jagamise ja maitsvate mälestuste loomise koht.

Kas soovite korraldada oma lapsele maagilise sünnipäevapeo, oma meeskonnale magusa seminari või lihtsalt rentida meie stuudiot privaatseks ürituseks, meil on teenused, et muuta teie sündmus unustamatuks. Ja neil hetkedel, kui soovite kinkida kokkamise kogemust, on meie kinkekaardid täiuslik žest.

Liituge meiega TOIDUKUNSTI STUUDIO-s ja maitske kokkamise kunsti! Alustagem koos kulinaarse seiklusega, kus iga tund on maitse ja iga maitse on omaette imeline lugu.

Uurige meie pakkumisi, broneerige sessioon või võtke lihtsalt meiega ühendust oma soovidega. Oleme siin, et rahuldada teie kulinaarseid uudishimusi ja tagada, et teie kogemus meiega oleks sama rikastav kui maitsev. 

Rohkem infot meie veebilehele!

KONTAKT

TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sandra

Ants näitas mulle tehnikaid, mis viisid mu oskused järgmisele tasemele.

- Reelika

Olga andis põhjaliku põhja imemaitsvate dessertide tegemiseks.

- Kaisa

Koolitus töstis mu enesekindlust ja muutis kringli tegemise lihtsaks!

TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte sai asutatud juunikuus. Esimesed kaks kuud sai remonditud ja ette valmistatud oma ruumi. Põhitegevusega ehk koolitustega alustati augustikuu lõpust. Peamiselt viidi läbi nädalavahetuseti kondiitriteemalisi rühmakoolitusi. Erinevaid koolitusteemasid oli palju - makroonid, ekleerid, tartletid, minikoogid, besee, kondiitrikunsti alused, tassikoogid, lõikedesserdid jne. Nädala sees tegime pigem eraüritusi ning kooskokkamisi - ettevõtetele meeskondade kooskokkamisi ja jõulupidusid. Eraisikutele oli populaarseimaks teenuseks lapse sünnipäeva tähistamine ja kooskokkamine. Toidukunsti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vastavalt retseptile õigeid koostisosi valida?

Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitav
ssb.ee
Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitavad kaasa ka toidu toiteväärtusele ja üldisele esitlusele. Valitud koostisosad võivad teie retsepti teha või rikkuda. Need määravad tekstuuri, maitse, värvi ja aroomi, lõpuks mõjutades neid, kes sööki nautivad. Tegurid, millega arvestada koostisosade valimisel Värske, hooajalise koostisosade valimine tagab parima maitse ja toitainete sisalduse. See toetab ka kohalikke põllumehi ja vähendab pika vahemaa transportimisega seotud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.