ROAD 92 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto omanikuna on meie sõiduki välimus ja ohutus alati esmatähtsad. Üks oluline osa selle saavutamisel on regulaarne pigipesu. Pigipesu ei ole lihtsalt esteetil

Mis on pigipesu?

Auto omanikuna on meie sõiduki välimus ja ohutus alati esmatähtsad. Üks oluline osa selle saavutamisel on regulaarne pigipesu. Pigipesu ei ole lihtsalt esteetiline valik, vaid see mängib olulist rolli ka sõiduki ohutuses ja hoolduses.

Pigipesu on protsess, mille käigus eemaldatakse sõiduki värvilt ja pinnalt kogunenud putukad, linnu väljaheited, teedelt pritsinud mustus, soola- ja liivajäägid ning muud saasteained. See protseduur hõlmab tavaliselt sõiduki välimise osa pesemist spetsiaalseid kemikaale ja tehnoloogiat kasutades.

Sõiduki välimus on sageli esimene asi, mida teised inimesed märkavad. Kui teie auto on kaetud putukate ja mustusega, võib see jätta halva mulje. Pigipesu aitab säilitada teie sõiduki läikiva ja puhta välimuse, muutes teie sõiduki atraktiivsemaks ja suurendades selle väärtust.

Lisaks välimusele mängib pigipesu olulist rolli ka sõiduki ohutuses. Mustuse ja putukate jäägid võivad häirida nähtavust teedel, eriti halbades ilmastikuoludes. Regulaarne pigipesu tagab selge ja puhta tuuleklaasi ning esituled, võimaldades paremat nähtavust ja seeläbi suurendades teie ja teiste liiklejate ohutust.

Pigipesu on ka oluline osa sõiduki hooldusest. Mustus ja saasteained võivad aja jooksul sõiduki värvile ja pinnale kahjustusi tekitada. Regulaarne pigipesu aitab ennetada rooste teket ja säilitada sõiduki välimist seisukorda.

Kuigi võite proovida oma sõidukit kodus pesta, on professionaalne pigipesu sageli tõhusam ja tulemuslikum. Professionaalsed teenusepakkujad kasutavad spetsiaalseid seadmeid ja kemikaale, mis eemaldavad tõhusalt kõik saasteained, jättes teie auto puhtaks ja kahjustamata selle välimust.

Pigipesu on oluline osa sõiduki hooldusest ja ohutusest ning see aitab säilitada teie auto atraktiivset välimust. Regulaarne pigipesu tagab, et teie sõiduk näeb alati välja parimas võimalikus seisukorras ja pakub teile ohutu sõidukogemuse.

Ärge unustage hoolitseda oma sõiduki eest ning kaaluge professionaalset pigipesuteenust, et tagada parimad tulemused. Teie auto ja sõidukogemus saavad sellest ainult võita.

Võtke meiega ühendust ja broneerige aeg oma sõidukile juba täna!

info@road92.ee
+372 5330 6736
+372 5689 7744

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mootoritõrked? Diagnostika on võti kiireks paranduseks

Auto mootoritõrked võivad olla autoomaniku jaoks üks stressirohkemaid olukordi. Mõnikord võivad need probleemid ilmneda ootamatult ja jätmata selgeid sümptomeid
ssb.ee
Auto mootoritõrked võivad olla autoomaniku jaoks üks stressirohkemaid olukordi. Mõnikord võivad need probleemid ilmneda ootamatult ja jätmata selgeid sümptomeid. Kuid mõistlik ja kiire diagnostika on võti, mis aitab teil kiiresti määrata probleemi allika ja tagada, et vajalikud parandused tehakse õigeaegselt. Auto mootoritõrked võivad olla põhjustatud mitmetest teguritest, sealhulgas kulumisest, mehaanilistest riketest, elektrisüsteemi häiretest või isegi kütusesüsteemi probleemidest. Mõnikord võivad tõrked olla seotud mootori osade vananemisega või lihtsalt normaalse kulumisega, kuid neid

ROAD 92 OÜ: Nutulugu

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢   TÄHELEPANU!  Inforegister soovitab hoiduda koostöös
ssb.ee
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢 TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst ROAD 92 OÜ -ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 153,78 EUR. Võlgnevuste tekkimisel oli ROAD 92 OÜ juhtide ringis I. T. , kes alustas ettevõtlusega 21 aastat tagasi 20 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024) oli kokku 27.19 tuhat EUR-i ja tööl oli kokku 1 inimest , kelle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.