Rohkema info nägemiseks:

ROAD 92 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laiaulatuslike autoteenuste pakkumisega Kambja vallas, hõlmates autode hooldust, remonti, pesemist ja rehvivahetust. Meie kireks on teie sõiduki heaolu ja turvalisus igapäevasõitudeks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset autoremonditöökoda, mis hoolitseb teie sõiduki heaolu ja turvalisuse eest Tartu maakonnas? Ärge otsige enam - ROAD 92 OÜ on siin, et pakkuda teile tipptasemel autoteenuseid, mis muudavad igapäevasõidud meeldivaks ja muretuks kogemuseks.

ROAD 92 OÜ on tuntud oma mitmekülgse teenuste valiku poolest, mis hõlmab autode hooldust, remonti, pesemist ja rehvivahetust. Olgu tegemist tavapärase hooldusega, suurema remondiga või lihtsalt sooviga oma sõidukit säravalt puhtana hoida, oleme teie jaoks olemas. Meie professionaalne meeskond omab rikkalikku kogemust erinevat tüüpi autode hoolduses ja remondis ning tagab alati tipptasemel teeninduse.

Teie sõiduki heaolu ja turvalisus on meie prioriteet number üks. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi varuosi ja seadmeid ning järgime rangelt kõiki tööstusharu standardeid. See tagab, et teie sõiduk on usaldusväärne ja valmis teid ohutult igas olukorras teenima. Meie meeskond on pühendunud iga töö täpsele ja professionaalsele teostamisele, et teie sõiduk säilitaks oma tipptasemel seisundi.

ROAD 92 OÜ on loodud selleks, et teie kogemus oleks võimalikult lihtne ja mugav. Saate meiega ühendust võtta, et leppida kokku sobiv aeg teenuste saamiseks või küsida nõu oma sõiduki hoolduse ja remondi kohta. Meie sõbralikud ja abivalmid töötajad on alati valmis teid aitama.

Ootame teid külastama meie autoremonditöökoda ROAD 92 OÜ, et kogeda parimat autoteenindust, mida Eesti pakub. Laske meil hoolitseda teie sõiduki eest, et saaksite nautida turvalist ja muretut sõiduelamust. 

Võtke meiega ühendust ja broneerige aeg oma sõidukile juba täna!

info@road92.ee
+372 5330 6736
+372 5689 7744

ROAD 92 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Auto on peale pesus käimist alati säravalt puhas!

- Jaan K.

Rehvide vahetus oli kiire ja teenindus hea.

- Peeter P.

Suurepärane koht autode hoolduseks!

Mootoritõrked? Diagnostika on võti kiireks paranduseks

Auto mootoritõrked võivad olla autoomaniku jaoks üks stressirohkemaid olukordi. Mõnikord võivad need probleemid ilmneda ootamatult ja jätmata selgeid sümptomeid. Kuid mõistlik ja kiire diagnostika on võti, mis aitab teil kiiresti määrata probleemi allika ja tagada, et vajalikud parandused tehakse õigeaegselt. Auto mootoritõrked võivad olla põhjustatud mitmetest teguritest, sealhulgas kulumisest, mehaanilistest riketest, elektrisüsteemi häiretest või isegi kütusesüsteemi probleemidest. Mõnikord võivad tõrked olla seotud mootori osade vananemisega või lihtsalt normaalse kulumisega, kuid neid

Dropdown

kõik artiklid

Mis on pigipesu?

Auto omanikuna on meie sõiduki välimus ja ohutus alati esmatähtsad. Üks oluline osa selle saavutamisel on regulaarne pigipesu. Pigipesu ei ole lihtsalt esteetil
ssb.ee
Auto omanikuna on meie sõiduki välimus ja ohutus alati esmatähtsad. Üks oluline osa selle saavutamisel on regulaarne pigipesu. Pigipesu ei ole lihtsalt esteetiline valik, vaid see mängib olulist rolli ka sõiduki ohutuses ja hoolduses. Pigipesu on protsess, mille käigus eemaldatakse sõiduki värvilt ja pinnalt kogunenud putukad, linnu väljaheited, teedelt pritsinud mustus, soola- ja liivajäägid ning muud saasteained. See protseduur hõlmab tavaliselt sõiduki välimise osa pesemist spetsiaalseid kemikaale ja tehnoloogiat kasutades. Sõiduki välimus on sageli esimene asi, mida teised inimesed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.