KEVEST EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avasta usaldusväärne ehituspartner, Kevest Ehitus OÜ, kellel on üle 10 aasta kogemust ehitusvaldkonnas nii Eestis kui ka Skandinaavia maades. Meie pühendumine j

Kevest Ehitus OÜ - Kogenud Ehituspartner, kes täidab teie unistused

Avasta usaldusväärne ehituspartner, Kevest Ehitus OÜ, kellel on üle 10 aasta kogemust ehitusvaldkonnas nii Eestis kui ka Skandinaavia maades. Meie pühendumine ja kogemus võimaldavad meil teostada nii väiksemaid kui suuremaid remondi- ja ehitustöid Tallinnas ja Harjumaal nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras.

Kvaliteetne ehitusteenus on edu võti, olgu siis kodu renoveerimiseks või unistuste kodu loomiseks algusest peale. Kevest Ehitus OÜ teab, kui oluline on klientide jaoks saada tõeliselt professionaalset ja usaldusväärset teenust, mis vastab nende ootustele ning ületab neid. Meie meeskond on pühendunud teie soovide täitmisele ning tagab alati, et iga projekt on valminud kõrgeima kvaliteediga.

Meie teenused hõlmavad:

  1. Kipseinte ja lagede ehitus, metall- ja puitkarkassid: Kevest Ehitus OÜ meeskond on ekspertideks kipsseinte ja -lagede ehituses ning metall- ja puitkarkasside paigaldamises. Tagame stabiilse ning vastupidava tulemuse, mis muudab teie kodu hubaseks ja stiilseks.

  2. Katused ja vihmavee süsteemid: Olgu tegemist katuseremondi või uue katuse paigaldamisega, meie meeskond teab, kuidas tagada, et teie kodu oleks kaitstud igasuguste ilmastikutingimuste eest. Lisaks hoolitseme ka vihmavee süsteemide eest, et tagada vihmavee korrektne juhtimine.

  3. Aiad ja Terrassid: Kaunis aed ja terrass muudavad teie õueala tõeliseks oaasiks. Meie meeskond loob unikaalseid aiakujundusi ja ehitab vastupidavaid ja ilusaid terrasse, kus saate nautida värsket õhku ja lõõgastuda.

  4. Uste ja akende paigaldus: Kui soovite uuendada oma kodu välisilmet, on uste ja akende vahetus suurepärane võimalus. Meie meeskond tagab professionaalse paigalduse, mis parandab teie kodu turvalisust ja energiatõhusust.

  5. Põrandakatete paigaldus: Valik põrandakatetel on tohutu ning meie meeskond on valmis teid juhendama, milline variant teie vajadustele kõige paremini vastab. Olgu selleks siis puit, plaat, vaip või laminaat, meil on kogemused erinevate põrandakatete paigaldamisel.

  6. Sauna ehitus: Soovite lõõgastuda oma isiklikus saunas? Kevest Ehitus OÜ teab, kuidas ehitada funktsionaalset ja stiilset sauna, mis muudab teie kodu tõeliseks spaaks.

  7. Köögimööbel: Köök on kodu süda ja meie meeskond on valmis looma just teile sobiva köögimööbli, mis on praktiline ja ilus.

  8. Fassaadid: Esimene mulje on oluline ning korralikult viimistletud fassaad annab teie kodule uue ilme. Meie meeskond tagab fassaadi viimistlemise, mis kestab aastaid ning kaitseb teie kodu ilmastikumõjude eest.

  9. Maalritööd: Värvi valimine ja õige viimistlus on kodu ilme kujundamisel olulised. Meie professionaalne maalrite meeskond tagab suurepärase tulemuse ning kasutab ainult kvaliteetseid materjale.

  10. Plaatimine: Olgu vannituba, köök või terrass, plaadid on praktiline ja stiilne lahendus. Meie meeskond paigaldab plaadid täpselt ja kvaliteetselt, tagades veatud tulemuse.

  11. Siseviimistlus: Kui soovite anda oma kodule viimast lihvi, siis siseviimistlus on võti. Meie meeskond teab, kuidas luua hubane ja kaunis sisekujundus, mis peegeldab teie isikupära.

Kevest Ehitus OÜ pakub teile usaldusväärset ja professionaalset teenust, mida on raske ületada. Meie kogenud meeskond seisab teie kõrval igas projekti etapis, et tagada unistuste kodu teostus. Teie rahulolu on meie prioriteet ning seetõttu garanteerime alati parima kvaliteediga tööd. Andke meile võimalus, ja me ületame teie ootused!

 

Võtke meiega ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Aiad ja terrassid: Kevest Ehitus OÜ aitab teil luua ideaalse väliruumi

Kui suvi on käes ja päikeselised päevad kutsuvad õue, siis ei ole midagi võrratumat kui nautida kaunist koduaeda või mõnusat terrassi, kus saab lõõgastuda, aega
ssb.ee
Kui suvi on käes ja päikeselised päevad kutsuvad õue, siis ei ole midagi võrratumat kui nautida kaunist koduaeda või mõnusat terrassi, kus saab lõõgastuda, aega veeta ning meeldivalt aega veetvaid hetki nautida. Üks oluline osa kodu üldilme kujundamisel on aiad ja terrassid, mis mitte ainult ei lisanda elamise väärtust, vaid võimaldavad ka luua meeldejäävaid hetki koos pere ja sõpradega. Kui olete otsustanud luua oma koduaeda uue aiakujunduse või unistate mõnusast terrassist, mis on ideaalne koht grillimiseks ja suveõhtute nautimiseks, siis Kevest Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner.

Siseviimistluse võlu: Kevest Ehitus OÜ loob kodu, mis peegeldab teie isikupära

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma elust ning see peab olema just selline, kus tunneme end mugavalt ja õnnelikuna. Üks oluline aspekt kodu kujundamisel
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma elust ning see peab olema just selline, kus tunneme end mugavalt ja õnnelikuna. Üks oluline aspekt kodu kujundamisel on siseviimistlus, mis kujundab interjööri atmosfääri ning peegeldab meie isikupära ja stiili. Kui soovite luua unikaalse ja isikupärase kodu, siis on Kevest Ehitus OÜ teie usaldusväärne partner siseviimistluse maailmas. Kevest Ehitus OÜ meeskond koosneb kogenud ja andekatest sisekujundajatest ning viimistlustööde spetsialistidest, kes on valmis pakkuma kõrgetasemelist teenust, et muuta teie kodu unustamatuks. Olgu tegemist uue kodu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.