808 CREW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lahkuminek võib olla elumuutus, mis toob kaasa mitmeid väljakutseid, eriti siis, kui sellega kaasnevad ühise vara ja laste hooldusõiguse küsimused. Üks oluline

Perelepituse olulisus lahkuminekus

Lahkuminek võib olla elumuutus, mis toob kaasa mitmeid väljakutseid, eriti siis, kui sellega kaasnevad ühise vara ja laste hooldusõiguse küsimused. Üks oluline lahendus sellistel juhtudel on perelepitus, mis võimaldab vanematel kokku leppida laste heaolu ja vara jaotuse osas. Grete Kald on professionaalne perelepitaja, kes aitab neid, kes soovivad teha kokkuleppeid laste ja vara nimel pärast lahkuminekut.

Kui lahutus on tõsiasi ja vanemad seisavad silmitsi laste jagamise ja vara jaotamise probleemidega, on üks olulisemaid põhimõtteid lapse vajaduste esikohale seadmine. Grete Kald rõhutab, et lahutuse protsessi käigus kannatab alati kõige rohkem laps, kui vanemad ei suuda jõuda ühisele kokkuleppele. Seepärast on perelepituse eesmärgiks mõista, mis on lapsele parem ning tagada see ühiselt, isegi kui vanemad elavad eraldi.

Laps ei hooli sellest, kas tema vanemad elavad koos või eraldi. Talle on oluline, et tema vajadused ja heaolu oleksid tagatud ühiselt ja üksmeelselt. Grete Kald on siin, et aidata vanematel arutada ja leppida kokku, kuidas tagada lapse heaolu ja rahuldada tema vajadusi.

Perelepitus on protsess, kus osaleb neutraalne kolmas isik, kes aitab vanematel lahendada konflikte ja saavutada kokkulepped. Grete Kald on see neutraalne toetaja, kes ei ole kummagi vanema poolel, vaid kes aitab tagada, et lapse heaolu oleks esmatähtis. Ta aitab luua keskkonna, kus vanemad saavad avatult arutada, kuidas korraldada lapse elu nii, et see sobiks mõlemale.

Perelepitus on võimas tööriist, mis aitab vanematel lahutuse järel leida ühiselt kokkulepped laste heaolu ja vara jaotuse osas. Grete Kald on perelepitaja, kes seab alati esikohale lapse vajadused ja aitab vanematel jõuda ühisele arusaamisele. Tema neutraalne ja professionaalne lähenemine tagab, et lahutusest hoolimata saavad vanemad koos panustada lapse heaolusse ja luua lapsele turvalise keskkonna.

Kui olete lahutuse ees, siis võib Grete Kald olla teie ja teie laste heaolu kindel toetaja ja teejuht. Uuri rohkem tema kodulehelt!

Koduleht

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tee tervisliku lahkuminekuni

Lahkuminek võib olla üks elu raskemaid ja emotsionaalsemaid kogemusi, eriti kui suhtes oli kõrge konflikti tase või kui olete pidanud kannatama lähisuhte vägiva
ssb.ee
Lahkuminek võib olla üks elu raskemaid ja emotsionaalsemaid kogemusi, eriti kui suhtes oli kõrge konflikti tase või kui olete pidanud kannatama lähisuhte vägivalla all. Sellistel hetkedel on oluline otsida tuge ja professionaalset abi, et navigeerida keerulises lahutusprotsessis ning tagada enda ja laste heaolu. Grete Kald on terapeut, kes on spetsialiseerunud teraapiale ja nõustamisele lahkuminekul ning ta on valmis toetama teid kogu selle teekonna vältel. Lahutusprotsessi juures võib olla eriti keeruline, kui vastaspool on toksiline või suhtlus temaga on konfliktiderohke. Grete Kald aitab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.