Rohkema info nägemiseks:

808 CREW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen otsekohese ütlemisega terapeut ja koolitaja, kes räägib ausalt nagu asjad on. Minu suurim soov on aidata näha Sul enda potentsiaali, et saaksid olla Sina ise - Sinu enda parim versioon. Sa oled seda väärt!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere, olen Grete Kald ja minu teekond psühhoterapeudi ning nõustajana on olnud täis põnevust, eneseavastamist ja õppimist. Alustasin oma karjääri juba aastal 2015, kui lõpetasin Holistilise Regressiooni Terapeudi eriala Tallinna Holistika Instituudis. See oli vaid esimene samm mu pika teekonna alguses, mis viis mind sügavamale inimese alateadvuse mõistmisse ja juhtimisse.

Minu lähenemine psühhoteraapiale on mitmekülgne ja hõlmab alateadvuse rännakuid, kus klient on täielikult teadvusel ja suudab üles leida oma minevikust probleemide algpõhjused. Usun, et läbi alateadvuse rännaku on võimalik vabastada tunde- ja mõttemustrid ning aidata klientidel leida tee tervenemiseni. Lisaks sellele kasutan mitmeid teisi tehnikaid, sealhulgas energiatööd, peresüsteemide energiatööd, coachingut, meditatsiooni, visualiseerimist, manifesteerimist ja alateadvuse muutmist.

Üks minu erilisi valdkondi on nõustamine ja teraapia lahkuminekul. Olen spetsialiseerunud raskesti käsitletavate lahkuminekute kokkulepetele ning olen valmis toetama kliente läbi selle emotsionaalselt keerulise protsessi. See hõlmab tihti koostööd juristide, lastekaitse ja ohvriabiorganisatsioonidega ning individuaalsete lahenduste leidmist igale kliendile. Minu eesmärk on toetada kliente protsessi algusest lõpuni ning aidata neil luua uus tasakaalustatud peresüsteem.

Olen omandanud teadmisi mitmetelt tuntud kursustelt ja koolitustelt, sealhulgas Deepak Chopra Mindfullness programmis, Gabrielle Bernsteini kursusel "Manifesteerimine ja Meditatsioon", Perelepituse-Mediatsiooni koolitusel ning paljudel teistel aladel, mis aitavad mul kliente tõhusalt toetada ja juhendada.

Lisaks minu professionaalsele arengule olen ka inimlik ja kaastundlik terapeut. Minu eesmärk on aidata sind leida tee parema enesetunnetuse, tervise ja õnne poole. Sinu elu, sinu õnn ja sinu vabadus on minu jaoks olulised eesmärgid ning ma olen siin, et sind sel teekonnal toetada ja juhendada. Olen pühendunud sellele, et aidata sul elada elu, mida sa tõeliselt väärinad.

Kui tunned mu tegemiste vastu huvi, uuri mu kodulehte ja sotsiaalmeediat!

InstagramFacebook  

808 CREW OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire V.

Grete oli väga suureks abiks raskel ajal, aitäh!

- Tõnis E.

Väga professionaalne ja soe terapeut.

- Margaret L.

Jäin sessioonidega rahule, väärt investeering endasse!

Perelepituse olulisus lahkuminekus

Lahkuminek võib olla elumuutus, mis toob kaasa mitmeid väljakutseid, eriti siis, kui sellega kaasnevad ühise vara ja laste hooldusõiguse küsimused. Üks oluline lahendus sellistel juhtudel on perelepitus, mis võimaldab vanematel kokku leppida laste heaolu ja vara jaotuse osas. Grete Kald on professionaalne perelepitaja, kes aitab neid, kes soovivad teha kokkuleppeid laste ja vara nimel pärast lahkuminekut. Kui lahutus on tõsiasi ja vanemad seisavad silmitsi laste jagamise ja vara jaotamise probleemidega, on üks olulisemaid põhimõtteid lapse vajaduste esikohale seadmine. Grete Kald rõhutab, et

Dropdown

kõik artiklid

Tee tervisliku lahkuminekuni

Lahkuminek võib olla üks elu raskemaid ja emotsionaalsemaid kogemusi, eriti kui suhtes oli kõrge konflikti tase või kui olete pidanud kannatama lähisuhte vägiva
ssb.ee
Lahkuminek võib olla üks elu raskemaid ja emotsionaalsemaid kogemusi, eriti kui suhtes oli kõrge konflikti tase või kui olete pidanud kannatama lähisuhte vägivalla all. Sellistel hetkedel on oluline otsida tuge ja professionaalset abi, et navigeerida keerulises lahutusprotsessis ning tagada enda ja laste heaolu. Grete Kald on terapeut, kes on spetsialiseerunud teraapiale ja nõustamisele lahkuminekul ning ta on valmis toetama teid kogu selle teekonna vältel. Lahutusprotsessi juures võib olla eriti keeruline, kui vastaspool on toksiline või suhtlus temaga on konfliktiderohke. Grete Kald aitab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.