KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I P P MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I P P MTÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kergejõustikuklubi T I P P2022.a. TEGEVUSARUANNE

Põhitegevus - põhikirjalise tegevuse eesmärkide täitmine: - sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine; - kergejõustiku ja jooksu viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini; - klubi liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine; - sportimismotivatsiooni arendamine ja iseseisva harjutamise võtete omandamine; - kõlbeliste väärtuste hindamise oskuste arendamine; - tegutsemine avalikes huvides.

2022.a. treeningtegevus

Põhiliseks tegevuseks on klubil kergejõustikutreeningute läbiviimine Keila linna kohalikes spordibaasides. Kasutatakse ka Tallinna spordibaase:

Tallinna Spordihalli, Audentese spordihalli ja kergejõustikustaadione. Ujumas ja jõusaalis käiakse kohtadel olevates ujulates ja jõusaalides

Klubi on registreeritud Eesti Kergejõustikuliidus ja võtab pidevalt osa selle tegevusest vastavalt ürituste plaanile.

Klubisse kuulub noorkergejõustiklasi ka teistest Harjumaa valdadest ( Ääsmäelt ja Lääne-Harju vallast ) ning koos võisteldakse Eestis ja välismaal.

Võistlused

Klubi noorsportlased esinesid sel aastal Eesti meistrivõistlustel kõikides vanusegruppides.

Eesti meistrivõistlustelt saime 5 medalit noorteklassis, neist kaks olid kuldsed. Lisaks saavutati 4 finaalkohta. Täiskasvanute vanuseklassis saime 2 finaalkohta.

Eestis võtsime osa kokku 6 võistlusest vastavalt Eesti Kergejõustikuliidu poolt kinnitatud võistluskalendrile.

Klubi noorsportlased osalevad aktiivselt ka Harjumaa meistrivõistlustel kõikides vanuseklassides ja TV 10 olümpiastardi võistlustel.

2022.a. tulu (14926 eurot) oli 21% suurem kui 2021.a. tulu (12351 eurot), tulem 5435 eurot.

Klubi juhatuse liikmeid ei tasustata.

2023.a. plaanid

Plaanime võtta osa EKJL tegevusest ja võistlusest vastavalt ürituste ja võistluste plaanile.

Osaleme Harjumaa noorte ja täiskasvanute meistrivõistlustel kõikides vanuseklassides ja ka TV 10 olümpiastardi võistlustel.

Treeningtegevusse üritame haarata veel nooremaid lapsi vastavalt treeningbaaside võimalustele.

KJK TIPP juhatus 14.03.2023.a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.