Rohkema info nägemiseks:

KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I P P MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 233; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I kohta arvamuslugu!"

KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I P P MTÜ hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kergejõustikuklubi T I P P2023.a. TEGEVUSARUANNE

Põhitegevus - põhikirjalise tegevuse eesmärkide täitmine: - sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine; - kergejõustiku ja jooksu viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini; - klubi liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine; - sportimismotivatsiooni arendamine ja iseseisva harjutamise võtete omandamine; - kõlbeliste väärtuste hindamise oskuste arendamine; - tegutsemine avalikes huvides.

2023.a. treeningtegevus

Klubi põhiliseks tegevuseks on kergejõustikutreeningute läbiviimine Keila linna ja Ääsmäe kooli võimlates ja staadionitel erinevates vanuseastmetes.

Võistlused

Klubi noorsportlased esinesid sel aastal Eesti meistrivõistlustel erinevates vanusegruppides. Võitsime 5 medalit, lisaks saavutati 9 finaalkohta.

Eestis võtsime osa ka teiste klubide poolt korraldatud võistlusest vastavalt Eesti Kergejõustikuliidu poolt kinnitatud võistluskalendrile.

Klubi noorsportlased võtsid osa Harjumaa noorte ja täiskasvanute meistrivõistlustelt. Osaleti ka oma kooli võistkondades TV 10 olümpiastarti võistlustel ja Harjumaa koolidevahelistel võistlustel, saades medaleid ja auhinnalisi kohti..

2023.a. tulu moodustas 14190 eurot ja tulem 4363 eurot.

Klubi juhatuse liikmeid ei tasustata.

2024.a. plaanid

Plaanime võtta osa EKJL tegevusest ja võistlusest vastavalt ürituste ja võistluste plaanile.

Osaleme Harjumaa noorte ja täiskasvanute meistrivõistlustel kõikides vanuseklassides ja ka TV 10 olümpiastardi võistlustel.

Treeningtegevusse üritame haarata veel nooremaid lapsi vastavalt treeningbaaside võimalustele.

KJK TIPP juhatus 14.06.2024.a.

KERGEJÕUSTIKUKLUBI T I P P MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.