EESTI TRANSPORDI- JA TEETÖÖTAJATE AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1635 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommen

EESTI TRANSPORDI- JA TEETÖÖTAJATE AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 1635 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

ETTA on omaalgatuslik, eraõiguslik mittetulundusühing. ETTA tegevuse eesmärgiks on oma liikmete tööalaste, majanduslike ja sotsiaalsete huvide kaitsmine ja esindamine tööandjate ja nende ühenduste ning riigiasutuste ees, töövaidlusorganites ning kohtus, ühistegevuse ja koostöö arendamine teiste kodu- ja välismaa ametiühingute ja mittetulundusühingutega tegevuseesmärkide ühtelangevuse alusel, liikmete rahaline toetamine töötuse korral.

2022.a. on ETTA tegelenud palgapoliitikaga, sõlminud kollektiivlepinguid, koolitanud liikmeid tööõigusalastes küsimustes, esindanud liikmeid töövaidlusorganites, maksnud töötu staatuse omamisel töötuskindlustuse hüvitisi jne. Aktiivselt on tegeletud ETTA ja ametiühingu reklaamimise ning aktiivse liikmevärbamispoliitikaga.

ETTA vara moodustus ametiühingu liikmemaksudest.

ETTA tööd korraldab juhatus. Juhatus on 11 liikmeline, s.h. juhatuse esimees, kes juhib juhatust ja ühingut ning saab juhatuse esimehena tasu.

2022.a. on juhtorgani liikmetele makstud 29 524 eurot, sealhulgas juhatuse esimehele 27281 eurot.

Isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise hüvitust on makstud juhatuse liikmetele 157 eurot ja muid soodustusi 150 eurot.

Tegevused 2023.aastal: 1. Olulisi muudatusi põhitegevuses kavandatud ei ole.

Juhatuse poolt koostatud 2022.a. raamatupidamise aastaaruandes on kasutatav arvestuspõhimõtete ning informatsioooni esitlusviis kooskõlas

Eesti finantsaruandluse standardiga, Eesti Vabariigi Raamatupidamise seadusega ja Raamatupidamise Toimkonna juhenditega.

Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud ka muudest Eesti Vabariigi seadustest, millega reglementeeritakse aruannete koostamist.

Raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt ETTA varasid, kohustusi, finantsseisundit, majandustegevuse tulemit ja rahavoogusid.

Juhatuse hinnangul on ETTA jätkuvalt tegutsev.

Aruande koostamise päev 16.jaanuar 2023.

ETTA finantsmajanduslik tegevus on revisjonikomisjoni poolt revideeritud ning asjakohane akt koostatud.

ETTA majandusaasta aruanne on ETTA 2023.a. Volikogus kinnitatud.

Allkirjastatud digitaalselt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Autojuhid nõuavad palka juurde

EESTI TRANSPORDI- JA TEETÖÖTAJATE AMETIÜHING MTÜ  pöördus  AUTOETTEVÕTETE LIIT MTÜ  poole alustamaks läbirääkimisi laiendatud valdkondliku kollektiivlepingu sõl
ssb.ee
EESTI TRANSPORDI- JA TEETÖÖTAJATE AMETIÜHING MTÜ  pöördus  AUTOETTEVÕTETE LIIT MTÜ poole alustamaks läbirääkimisi laiendatud valdkondliku kollektiivlepingu sõlmimiseks riigisisesel kaubaveol, et tõsta miinimumtöötasu 1000 eurole, vahendab Postimees . EESTI TRANSPORDI- JA TEETÖÖTAJATE AMETIÜHING MTÜ kirjutab oma lehel, et tänane miinimumtasu 620 eurot on jäänud ajale jalgu ning juhid teenivad juba ammu suuremat palka. "Lõplik tasu sõltub autojuhtidest endast, kui palju nad sellest huvitatud on ning kui paljud seda Ametiühingusse kuulumisega toetavad," on ühing veendunud. Maksuameti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.