TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Türi Tenniseklubi on mittetulundusühing (MTÜ), mis on asutatud 14. oktoobril 1999.aastal.

Türi Tenniseklubi on Eesti Tennise Liidu ja Türi Spordiklubide Liidu liige.

Seisuga 31.12.2022. kuulus Türi tenniseklubisse 7 eraisikust liiget.

Momendil klubil kutsetunnistusega treenereid ei ole, harrastajaid on 10 ja 20 inimese vahel.

Klubi tegevuse aluseks on põhikiri. Tenniseklubi juhtorganiks on üldkoosolek. Klubi juhib ja esindab kolmeliikmeline juhatus.

Türi Tenniseklubi tegevuse eesmärgiks on: - Türi tenniseelu koordineerimine ja igapäevane juhtimine, - võistluste läbiviimine; informatsiooni vahendamine ja levitamine; - harrastussportlaste ettevalmistamine osalemiseks eesti-sisestel võistlustel; - tenniseväljakute mängukõlblikus korras hoidmine.

202. aasta kevad-suvise mänguperioodiga võib rahule jääda. Korraldati neli võistust. Üheks nendest oli Türi Lillelaada ajal peetav sõpruskohtumine Viljandi Tenniseklubiga. See kohtumine hõlmab nii üksik, kui ka paarismänge. Kuigi 2020-2021 aastal jäi see corona epideemia tõttu korraldamata, siis 2022. aastal avati selle mänguga tennise välishooaeg. Toredaks traditsioonide jätkamiseks võib lugeda ka

Järva maakonna karikavõistluste taaskorraldamist. Klubiliikmed ja teised tenniseharrastajad said osa võtta nii üksikmängudest kui ka paarismängudest. Ilmaolud olid küll heitlikud, kui lõpuks said need mängud siiski peetud. Ülioluliseks tuleb tunnistada seda, et 2022. aasta augustis peeti üle väga mitme aasta taas Järvamaa meistrivõitlused tennises. Osavõtt nii üksik kui ka paarismängudest oli väga väike.

Sellepärast peamegi 2023. aastal rohkem mõtlema reklaami peale, mis võib-olla aitaks meelitada rohkem tennisemängijaid osalema.

Arvestusväliselt toimus septembris ka sünnipäeva turniir, mille juba traditsiooniliselt korraldas juhatuse liige Aimur Raudsepp.

Maikuus toimunud Türi Tenniseklubi üldkoosolekul arvati klubi liikmete hulgast välja kolm liiget, mis oli seotud elukoha vahetustega ja terviseprobleemidega.

Hooaja jooksul alguses parandati ära katusealuse katus, tehti ulatuslik umbrohutõrje väljakute servades ja väljakute vahealadel. Väga suureks sammuks oli 3 tonni saviga miksitud liiva muretsemine ja selle ära toomine Lätist.

Palgalisi ega lepingulisi töötajaid 2022. aastal ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Juhatuse liikmetele nende tagasiastumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ettenähtud ei ole.

Türi Tenniseklubile laekus 2022. aastal mittesihtotstarbelise toetusena 800 eurot, liikmemaksudena 200 eurot. Klubi tulemiks 2022. aastal kujunes kahjum 487 eurot.

Uuel hooajal on taas esitatud Järva Spordiliidule taotlus Järvamaa meistrivõistluste korraldamiseks.

Mänguväljakutega seoses on plaanis korrastada kõik kolm väljakut, katta need uue liivaga ja rullida. Oluliseks on jätkuvalt igakevadine umbrohutõrje. Suuremaks projektiks peame valmistada mängusein.

Klubi presidendil on soov jätkata tennisega seotud huviala tundidega sellest mängust huvitatud noortega.

Loodame, et ilmataat soosib klubi ja saavad toimuma maikuus sõpruskohtumine Viljandi Tenniseklubiga, juuniskuus Järvamaa karikavõistlused, augustis Järvamaa meistrivõistlused ning sügisene klubisisene paarismängu võistlus.

Oma eesmärgilist tegevust Türi Tenniseklubil plaanis muuta ei ole, jätkatakse samade klubi liikmetega, püüdes tennisemängu harrastajaid veelgi rohkem platsile tuua.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.