Rohkema info nägemiseks:

TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 318; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Türi Tenniseklubi on mittetulundusühing (MTÜ), mis on asutatud 14. oktoobril 1999.aastal.

Türi Tenniseklubi on Eesti Tennise Liidu, Järvamaa spordiühingu ja Türi Spordiklubide Liidu liige.

Seisuga 31.12.2022. kuulus Türi tenniseklubisse 7 eraisikust liiget.

Momendil klubil kutsetunnistusega treenereid ei ole, harrastajaid on 10 ja 20 inimese vahel.

Klubi tegevuse aluseks on põhikiri. Tenniseklubi juhtorganiks on üldkoosolek. Klubi juhib ja esindab kolmeliikmeline juhatus.

Türi Tenniseklubi tegevuse eesmärgiks on: - Türi tenniseelu koordineerimine ja igapäevane juhtimine, - võistluste läbiviimine; informatsiooni vahendamine ja levitamine; - harrastussportlaste ettevalmistamine osalemiseks eesti-sisestel võistlustel; - tenniseväljakute mängukõlblikus korras hoidmine.

2023. aasta kevad-suvise mänguperioodiga võib rahule jääda. Korraldati neli võistust. Üheks nendest oli Türi Lillelaada ajal peetav sõpruskohtumine Viljandi Tenniseklubiga. See kohtumine hõlmab nii üksik, kui ka paarismänge. Kuigi 2020-2021 aastal jäi see corona epideemia tõttu korraldamata, siis 2023. aastal avati selle mänguga tennise välishooaeg. Peab ütlema, et see turniir oli osalejate arvu poolest kõige suuremaarvuline kogu hooaja jooksul, 32 osalejat. Toredaks traditsioonide jätkamiseks võib lugeda ka Järva maakonna karikavõistluste taaskorraldamist. Klubiliikmed ja teised tenniseharrastajad said osa võtta nii üksikmängudest kui ka paarismängudest. Ilmaolud olid küll heitlikud, kui lõpuks said need mängud siiski peetud. Ülioluliseks tuleb tunnistada seda, et 2023. aasta augustis peeti taas Järvamaa meistrivõitlused tennises. Osavõtt nii üksik kui ka paarismängudest oli väga väike. Sellepärast tuleb 2024.aasta mängude korraldamist ja reklaami võtta väga tõsiselt. lootes, et sellega kaasneb osavõtjate arvu suurenemine. Arvestusväliselt toimus septembris ka sünnipäeva turniir, mille juba traditsiooniliselt korraldas juhatuse liige Aimur Raudsepp.

Hooaja jooksul sai valmis kauaoodatud tennisesein, remonditi pealtvaatajate tribüüni. Väga oluliseks tööks oli väljakutele uue saviliiva vedamine ning platside rullimine ning korrastamine. Tehti ulatuslik umbrohutõrje väljakute servades ja väljakute vahealadel.

Palgalisi ega lepingulisi töötajaid 2023. aastal ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Juhatuse liikmetele nende tagasiastumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ettenähtud ei ole.

Türi Tenniseklubile laekus 2023. aastal mittesihtotstarbelise toetusena 950 eurot, liikmemaksudena 200 eurot. Klubi tulemiks 2023. aastal kujunes kasum 277 eurot.

Uuel hooajal on taas esitatud Järva Spordiliidule taotlus Järvamaa meistrivõistluste korraldamiseks.

Mänguväljakutega seoses on plaanis korrastada kõik kolm väljakut, katta veelkord need uue liivakigiga ja rullida. Oluliseks on jätkuvalt igakevadine umbrohutõrje. Suuremaks projektiks on Kalevi tänavapoolsele küljele seinakõrgenduse paigaldamine.

Klubi presidendil on soov jätkata tennisega seotud huviala tundidega sellest mängust huvitatud noortega.

Loodame, et ilmataat soosib klubi ja saavad toimuma maikuus sõpruskohtumine Viljandi Tenniseklubiga, juuniskuus Järvamaa karikavõistlused, augustis Järvamaa meistrivõistlused ning sügisene klubisisene paarismängu võistlus.

Oma eesmärgilist tegevust Türi Tenniseklubil plaanis muuta ei ole, jätkatakse samade klubi liikmetega, püüdes tennisemängu harrastajaid veelgi rohkem platsile tuua.

TÜRI TENNISEKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.