VABAVÕITLUSKLUBI RAMM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

VABAVÕITLUSKLUBI RAMM MTÜ hetkeolukord

Juba 1295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vabavõitlusklubi RAMM on spordiklubi, mis pakub mitmekesiseid treeninguid sportlikus vabavõitlus ehk MMA-s (Mixed Martial Arts) ning muudes selles hõlmatavates kahevõitlusalades (lukumaadlus, maadlus, kikkpoks).

Ühingu eesmärkideks on: (cid:127) sportliku vabavõitluse ning muude vabavõitluses hõlmatavate kahevõitlusalade propageerimine ja edendamine; (cid:127) lastele, noortele ja täiskasvanutele kvaliteetse huvitegevuse ning enese arendamise võimaluste pakkumine; (cid:127) tervislike eluviiside propageerimine riigi elanikkonna seas sportliku vabavõitluse arendamise kaudu tipp- ja rahvaspordi tasemel; (cid:127) sportliku vabavõitluse harrastamiseks, leviku laiendamiseks ja spordimeisterlikkuse tõstmiseks vastavate tingimuste loomine.

MTÜ Vabavõitlusklubi RAMM alustas tegevust MTÜ 3D Treening nime all 2005. aastal. 2022. aastal võeti rohkesti osa välisvõistlustelt, peamiselt IMMAF-i (The International Mixed Martial Arts Federation) korraldatud tiitlivõistlustelt: (cid:127) 2022. aasta IMMAF-i euroopa meistrivõistlustelt õnnestus välja võidelda üks hõbemedal ja üks pronksmedal; (cid:127) Iirimaal toimunud noorte lahtistelt meistrivõistlustelt tõid RAMMu sportlased ühe kuldmedali ja kaks pronksmedalit; (cid:127) 2022. aasta Eesti meistrivõistluste saagiks oli neli kuldmedalit ja neli hõbemedalit; (cid:127) 2023. aasta alguses toimunud IMMAF-i 2022. aasta maailmameistrivõistlustelt õnnestus naaseda ühe pronksmedaliga.

Järgnevatel aastatel jätkab MTÜ Vabavõitlusklubi RAMM eelpool mainitud spordialade õpetamise ning sportliku vabavõitluse propageerimisega.

Klubi jaoks suurimaks väljakutseks 2023. aastal on oma saali leidmine. Klubi toimetab alates 2022. aasta septembrist Audentese spordiklubi ja

Tondi tennisekeskuse ruumides, mistõttu sõltub klubi saadaolevatest kellaaegadest, seega ei ole võimalik liikmetele paindlikumat treeninggraafikut pakkuda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.