RANDVERE TÖÖÕPPEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

RANDVERE TÖÖÕPPEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Randvere Tööõppekeskus tegevusaladeks on erihoolekandeteenuste osutamine ning koolituste korraldamine ühingu eesmärkide piires litsentsi mittenõudvas ulatuses. Tegevuse eesmärk on puuetega inimeste rehabilitatsioon ja integreerimine tööellu.

MTÜ Randvere Tööõppekeskusel on tegevusloal : -30 igapäevaelu teenuse kohta, neist täidetud 2022.a. lõpu seisuga 19.

- 3 päeva ja nädalahoiuteenuse kohta, üks neist teenuse saaja kodusel aadressil. Aruandeaasta lõpu seisuga oli teenusel 2 inimest.

-10 toetatud elamise teenuse kohta, neist täidetud 9.

-20 toetatud töötmise kohta, neist täidetud 12.

-10 ööpäevaringse erihooldusteenuse kohta, neist täidetud 10.

Ühing osutas perioodil märts-detsember 2022.a pikaajalise kaitstud töö teenust 6-le inimesle, kellest üks osales I etapis, üks II etapis ja neli III etapis.

2022.a. lõpul oli MTÜ palgal 16 töölepinguga töötajat, kellest täiskoormusega töötas 7 ja osalise koormusega 9 inimest. Osalise koormusega töötajatest 4 töötas toetatud töötamise teenuse raames.

Üksteist inimest töötas VÕS lepingu alusel, kellest neli said tasu töötamise eest PKT ja 2 toetatud töötamise raames.

MTÜ Randvere Tööõppekeskuse tööd korraldab 3 liikmeline juhatus. MTÜ juhatus ei ole palgaline

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.