FOX MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

FOX MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal viidi regulaarselt läbi rull-iluuisutamise treeninguid kolmeteistkümne treeninggrupiga lastele, noortele ja täiskasvanutele vanuses 3.

– 39. aastat. Tegevust jätkas Audentese filiaal viie rühmaga, sh mudilaste grupp (vanuses 3-5a). Sügisest võtsime üle Tartus Skatetowni klubi ning seal toimusid treeningud kahes rühmas. Precision Team Phoenix nime all tegutseb iseseisvalt täiskasvanute rühm..

Klubis tegutseb üks EKR 6, üks EKR 5, kaks EKR 4 ja kolm EKR 3 taseme rull-iluuisutamise treener. Lisaks tegutseb kolm kutsekvalifikatsiooni mitte omavat treenerit ning EKR 3 taseme akrobaatika treener.

Lisaks rull-iluuisutamise treeningutele toimusid ka akrobaatika ja üldkehalise ettevalmistuse tunnid. Treeningute põhisaalid asuvad Pirita

Majandusgümnaasiumis, Merivälja Koolis, Saue Riigigümnaasiumis, Pääsküla Koolis, Viimsi ja Audentese spordikeskuses. Maist kuni oktoobrini kasutasime ka Meerhofi välispordiväljakut. Tartus viidi treeninguid läbi A Le Coq spordimajas ning Turu spordihoones. 2022. aastal korraldati neli võistlust, sh Eesti meistrivõistlused üksiksõidus ja rühmakavades. Osaleti viiel välisvõistlusel Itaalias. Tiitlivõistlustest sel aastal osa ei võetud..

Traditsiooniliselt jätkati suvise ettevalmistuslaagriga Kurgjärve spordibaasis ning korraldati kaks suvist rulluisulaagrit Kehra spordikeskuses.

Hooaja sees korraldati nädalavahetuse lühilaagreid Viimsi spordikeskuses.

2023. aastal on plaanis jätkata regulaarsete treeningutega, korraldada erinevaid esinemisi ja võistlusi Eestis. Plaanis on osaleda välisvõistlustel

Itaalias (nii rühmakavad kui ka üksiksõit). Jätkame hooaja siseste ja suviste treeninglaagritega.

Ühingul on 123 liiget. 2022 aastal juhatusele tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Eesti meistrivõistlused rull-iluuisutamise rühmakavades!

Eesti meistrivõistlused rull-iluuisutmise rühmakavades Eesti meistrivõistlused rull-iluuisutmise rühmakavades toimusid 23. märtsil 2024 Viimsi kooli spordikesku
foxartistic.com

Eesti meistrivõistlused rull-iluuisutamise üksiksõidus!

Eesti meistrivõistlused rull-iluuisutmise üksiksõidus toimusid 9. detsembril 2023 Viimsi spordikeskuses. Eesti meistrid kuulutati välja 8. võistluskategoorias.
foxartistic.com

Liitu rull-iluuisutamise treeningutega Tallinnas või Tartus! 🥰

Alanud on uute laste vastuvõtt treeningutele. Ootame lapsi vanuses 3-9a. Esimesed 2 proovitrenni ja rulluisud on tasuta! Kontakt: info@foxartistic.com Millal: a
foxartistic.com

International Skate Team Trophy Ricciones!

Ricciones toimus 1-2.07.2023 17° International Skate Team Trophy! Foxartistic kvartetid olid väga edukad: Kvartett Võidujumalanna (Quartetti Young) saavutas 3.
foxartistic.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.