SAAREMAA KOLME PÄEVA JOOKS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SAAREMAA KOLME PÄEVA JOOKS MTÜ hetkeolukord

Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saaremaa Kolme Päeva Jooks asutati 2009.a märtsis eesmärgiga edendada Saare maakonnas sporditegevust ja viia läbi spordivõistlusi.

MTÜ Saaremaa Kolme Päeva Jooks on kantud tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja ja ühingu tegevuse eesmärk ei ole majanduslikust tegevusest tulu saamine.Saadud tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks.

MTÜ-l on oma kahe põhivõistluse sümboolika.

MTÜ kõrgeim juhtorgan on juhatus.

Üldandmed 1. MTÜ Saaremaa Kolme Päeva Jooks juhatuse asukoht on Saaremaa vald Kuressaare linn Vallimaa 24-44 ja tegevuspiirkond Saare maakond.

2. MTÜ juhatus on kaheliikmeline.

Põhitegevus

MTÜ põhieesmärk on spordivõistluste korraldamine, projektide kirjutamine spordivõistluste korraldamiseks, sponsorlepingute sõlmimine spordialase tegevuse edendamiseks.

Ülevaade 2022. aasta tegevusest.

Suurim projekt - 49. Saaremaa kolme päeva jooksu korraldamine 14.-16.oktoobril õnnestus väga hästi.

Veel toimusid pööripäevajooksud Loode tammikus: Jooks kevadesse 19. märtsil, Jooks suvesse 23. juunil, Jooks sügisesse 24. septembril,

Jooks talve 24. detsembril, Lisaks korraldati 16. aprillil Kuressaare tervisepargis Saare maakonna meistrivõistlused maastikujooksus.

Kavandatav tegevus 2023. aastal

MTÜ Saaremaa Kolme Päeva Jooks jätkab 2023. aastal oma tavapärast tegevust.

Suurim projekt - 50. Saaremaa kolme päeva jooksu korraldamine 20.-22. oktoobril.

Lisaks pööripäevajooksud Loode tammikus: Jooks kevadesse 25. märtsil, suvesse 23. juunil, sügisesse 23. septembril, talve 23. detsembril ning Saare maakonna meistrivõistlused maastikujooksus 15. aprillil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.