SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 515 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

SÄÄSTVA RENOVEERIMISE INFOKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 515 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Säästva Renoveerimise Infokeskus MTÜ põhitegevuseks on muinsuskaitse ja keskkonnakaitse valdkondade edendamine. Selleks on projektide algatamine ja juhtimine ja koolituste korraldamine. Koolitustel õpetatakse vanade majade ja detailide restaureerimist, säästvat renoveerimist e.

sobilikku kaasajastamist ja öko - ning taaskasutatavate materjalide kasutamist.

2022 arendati Vanamaterjali projekti. Toimusid ettevõtmised seminarid, koolitused koostöös Lahemaa Rahvuspargi, Eesti Vabaõhumuuseumi, jt. Toimus koostöö kohalike omavalitsustega miljööväärtuste kaitse alal.

2023 aastal jätkame energiatõhususe uuringuid, koostööd partneritega, valmistame ette uusi välisprojekte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.