EESTI HARRASTUSSPORDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI HARRASTUSSPORDI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Eesti Harrastusspordi Liit on registreeritud 18.01.2010.a. Liidu tegevuse põhieesmärgiks on harrastusspordi edendamine, so võistluste korraldamine harrastussportlastele, võistluspaikade ja trasside rajamine ning korrashoid. Tegevuspiirkonnaks on Harjumaa. 2022. aastal jätkati harrastussportlastele mõeldud jalgrattavõistluste sarja korraldamist.

Tulud, kulud ja tulem 2022.a. laekus ürituste korraldamiseks annetuste ja toetustena kokku 5 957 eurot, ürituste korraldamiseks kulutati 8 557 eurot.

Eesti Harrastusspordi Liidu 2022.a. tulemiks kujunes -2 599 eurot, kokku on jaotamata tulemit seisuga 31.12.22.a. 262 eurot.

Investeeringud

Eesti Harrastusspordi Liit ei teinud 2022.a. investeeringuid põhivarasse.

Personal

Eesti Harrastusspordi Liidul ei olnud 2022.a. ühtegi palgalist töötajat, kõiki teenuseid ostetakse neid osutavatelt firmadelt või teostatakse vabatahtlikkuse alusel. Aruandeaastal ei ole tehtud väljamakseid juhatuse liikmele, samuti ei maksta juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Eesti Harrastusspordi Liidu põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on edasi töötada algatatud projektidega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.