EESTI OTSINGUKOERTE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI OTSINGUKOERTE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal täitus Eesti Otsingukoerte Klubil (edaspidi EOKK) kaheteistkümnes tegevusaasta.

EOKK on vabatahtlike otsingukoerajuhtide ühendus, mis tegutseb otsingukoerte koolitamise ja otsingutööks sobilike koerte väljaõpetamise eesmärgil.

Eesmärkide saavutamiseks oleme seadnud endale järgmised ülesanded: tegutseda avalikes huvides; (cid:127) osaleda otsingukoertega reaalsetel otsingutel; (cid:127) otsingukoerte treenimine; (cid:127) võistluste, eksamite, testide jms korraldamine; (cid:127) otsingukoerte propageerimine; (cid:127) teha koostööd riiklike ning erinevate erastruktuuridega ja eraisikutega, kellel on sarnased (cid:127) ülesanded.

EOKK on Eesti Kennelliidu (EKL) ja Rahvusvahelise Päästekoerte Organisatsiooni (IRO) täisliige. Aruande perioodi lõpus oli klubil 36 liiget.

Tegutseb 2 otsingukoerte treeninggruppi, üks Viimsi suunal ja teine Keila suunal. 2022.aasta lõpu seisuga on maastikuotsingutel osalemiseks vastav väljaõppe tase 14 koeral, sh 4 koeral on täidetud ka varinguotsingu kvalifikatsioon.

Aruandeperioodil korraldas EOKK 4 päästekoerte IPO-R katset ja 2 veepääste katset. Lisaks korraldati harrastajatele mitmeid koolituse õppepäevi.

Aruandeperioodil reageeriti koertega väljakutsetele 5 korral, kus abistasime politseid kadunud või eksinud isikute otsingutel koos otsingukoertega. EOKK koerajuhid reageerivad väljakutsetele

Vabatahtliku Reservpäästerühma koosseisus.

2023. aastal on plaanis jätkata regulaarsete iganädalaste otsingutreeningutega nii maastikul kui varingus, samuti koerte kuulekuse ja osavuse treeningutega, tagamaks ning tõstmaks koerte üldist koolituse taset ja reageerimissuutlikust. Samuti tihendatakse suhtlust ja treeninguid põhjanaabritega ning võimalust mööda osaletakse väliskoolitustel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.