SOPS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 416 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SOPS MTÜ hetkeolukord

Juba 416 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sops Mittetulundusühing (Sops MTÜ) alustas oma tegevust 2009. aasta septembris. Sops MTÜ on võtnud eesmärgiks noorkorvpallurite treenimise treenerite ja kohtunike koolitamise, turniiride korraldamise, võistlusreiside organiseerimise ja spordiürituste korraldamise. Ühtlasi peab Sops MTÜ oluliseks ülesandeks luua sportlastele võimalikult head treeningtingimused, varustada nad võistlusvormidega. Samuti sportlike meelelahutuste organiseerimine ja läbiviimine. Stipendiumite ja sihtotstarbeliste toetuste jagamine ja heategevuslik sporditegevuse toetamine.

Sops MTÜ 2021. aasta tulu oli 56 995 eurot, mis koosnes tulust ettevõtlusest ja muudest sihtotstarbelistest laekumistest. 2021. aasta aruandeaasta tulem peale kulude mahaarvamisi oli 5667 eurot. Sops MTÜ palgal oli treener ja kaks korvpallurit.

2022/2023 hooaeg

U12 poisid treenisid 2xnädalas ja kaks poissi osalesid EMV.

U14 poistega saime palju mänge ja esile kerkisid kolm tösisemat tegijat.

U16 poisid jöudsid TOP 16 hulka-vaga hea tulemus.

2006-2008 sündinud poisid osalesid Lääne-Viru liigas.

Kahjuks jäime viimaseks, aga poisid said korraliku kogemuse.

Esiliigas tegime vöimsa hooaja 1) Meeskod koosnes Lääne -Viru poistest 2) Kolm mängu toimus suures saalis (pealtvaatajaid 1100-750-600inimest) 3) Vöitsime meistriliiga klubi 4) Köige tipuks vöimas FINAAL Rakveres ja höbemedalid.

SUPER HOOAEG, RASKE KORRATA.

2023/2024 eesmärgid

Meestega osaleme kindlasti Saku I liigas ja ka Lääne-Virumaa liigas.

Noortega oseleme U18, U16 ja U12 liigades.

Saku I liigas eesmärgiks ikka esinelik ja Lääne-Viru liigas anda noorematele mängijatele kogemust, et saaks sammu edasi teha ja kogemusi.

Noorteliigades on eesmärgiks anda noortele võistluspraktikat ja parandada tulemusi võrreldes eelmise aastaga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.