KESKKONNAHARIDUSE ÜHING ETALON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommente

KESKKONNAHARIDUSE ÜHING ETALON MTÜ hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Keskkonnahariduse Ühing Etalon (2013.a) on avalikes huvides tegutsev vabaühendus, mille eesmärk on keskkonnahariduse igakülgne edendamine jätkusuutliku ning loodussõbraliku elukeskkonna kaitseks Eestis. Oma eesmärkide saavutamiseks korraldab ühing täiskasvanute tööalast ja vabahariduslikku koolitust, algatab ja korraldab keskkonnahariduslikke üritusi ning projekte, töötab välja koolitusprogramme, kogub, koostab ja levitab keskkonnahariduslikke materjale jms.

Ühingu peamine sihtgrupp on täiskasvanud õppurid, kohalikud omavalitsused ja vabaühendused.

Ühing teeb koostööd teiste vabaühenduste, valitsusasutuste ja eraettevõtetega, toetades vaba informatsioonivahetust ning üldsuse kaasamist keskkonnaotsuste langetamisse.

Ühenduse pidamiseks ühingu liikmete vahel kasutatakse Skype´i ja e-maili, koduleht asub aadressil https://etalon2020.wordpress.com

Ühing jätkab 2023. aastal senist mittetulundustegevust. Ühenduse tegevus on projektipõhine. 2022. aasta olulisemad projektid oli:

Heatasemelist keskkonnaharidust tagava ja arengut toetava kvaliteedisüsteemi algatamine

Etalon nõustas kohalikke keskkonnahariduse ühinguid keskkonnahariduslike akktiivõppeprogrammide koostamisel.

Keskkonnahariduslik programm “Jäätmete vähendamine ja taaskasutamine”

Programmi eesmärgiks on teavitada noori (põhikooli III aste, nii eesti kui vene õppekeel) jäätmeprobleemidest ja nende ennetamise ning lahendamise võimalustest. Programm sisaldab 10 minutilist esitlust, õpilaste arutelu ja rühmatööd, jäätmeteemalist valikumängu, pildivalikut jäätmete taaskasutusest, 3 humoorikat videot plastik-, klaas- ja metalltaara saatusest. Töörühm lõpeb digiviktoriiniga Rohevillak. Töötuba kestab 1,5 tundi.

Keskkonnaalaste situatsioonipiltide kirjastamine ja levitamine 2012. aastal koostati ning anti välja alushariduse programmile “Mina ja keskkond” vastav, 4 keskkonnaalasest (energiasääst, jäätmed, vesi, looduskaitse) situatsioonipildist koosnev komplekt. Piltide alusel töötati välja eesti keele õppeprogramm lastele, kelle emakeeleks on vene keel.

Postritele lisandub keeleõppemängude kogumik.

2022. aastal jätkati keskkonnaalaste situatsioonipiltide levitamist lasteaedadele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.