JUHATUSE KOMPETENTSIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

JUHATUSE KOMPETENTSIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Juhatuse Kompetentsikeskus on ainus püsivalt avatud koolituskalendriga täiskasvanute koolitusasutus Eestis, kelle ainukeseks ja spetsiifiliseks sihtrühmaks on MTÜ-de juhtorganite liikmed.

Pakume vabaühenduste juhtidele koolitusi ja nõustamist eelkõige juhtimise juriidika teemadel, et toetada ühingute õiguspärast, läbipaistvat ning jätkusuutlikku tegutsemist.

MTÜ Juhatuse Kompetentsikeskus (endise nimega MTÜ Koolitus) on avalikes huvides tegutsev kasumitaotluseta organisatsioon, mis on asutatud aastal 2014. Ühing asutati eesmärgiga korrastada mittetulundusühingute õigusruumi ning esmane ülesanne oli lahendada mittetulundusühingute ja sihtasutuste registritoimingutega seotud õigusvaidlused ning lõpetada MTÜ-de asutamisel laiaulatuslikult rakendatud õigusvastane registripraktika. Missioon sai täidetud ning MTÜ Juhatuse Kompetentsikeskus on teadaolevalt pikima asutamisperioodiga (372 päeva) ühing, mille registrisse kandmiseks oli vajalik Riigikohtu otsus. Ühingul on 2 füüsilisest isikust liiget, ühingu juhataja ja juhtiv koolitaja on

Kaidi Holm.

Juhatuse Kompetentsikeskuse meeskonnal on pikaajaline koostöökogemus maakondlike arenduskeskustega. Oleme olnud arenduskeskuste koostööpartneriks tellimuskoolituste läbiviimisel erinevate arenguprogrammide raames. Samuti oleme andnud panuse nii maakondlike arenduskeskuste vabaühenduste konsultantide koolitamisel kui ka mtyabi.ee lehe sisuloomes. Aastal 2020 otsustasime esmakordselt alustada iseseisva majandustegevusega ning kavandada senisest süsteemsemalt kasumitaotluseta organisatsioonidele suunatud arendus- ja koolitustegevusi. Aastal 2020 viisime läbi fookusgrupiintervjuud MTÜ-de juhtide koolitusvajaduste analüüsimiseks ning valmistasime ette avatud koolitusprogrammi.

Alates jaanuarist 2021 on nii tasuta kui ka tasulistel koolitustel osalenud üle 900 erinevate MTÜ-de juhatuste liikme ning tagasiside õppijatelt on olnud väga hea nii koolituse sisu kui ka metoodika osas. Seoses Covid-19 kriisiga kaasnenud tegevuspiirangutega sai aastal 2021 alustatud avatud koolitustega Zoomi keskkonnas ning kõigil osalejatel on olnud võimalus sõltumata asukohast saada osa õppeprotsessist ning hoida kokku olulisel määral aega ja raha võrreldes tavapäraste kontaktkoolitustega. Avatud koolitustega Zoomi keskkonnas plaanime kindlasti jätkata.

MTÜ Juhatuse Kompetentsikeskus on Eesti Hariduse Infosüsteemis registreeritud täiskasvanute koolitusasutusena (täiskasvanuhariduse majandustegevusteade nr. 219382).

Oleme ka Töötukassa Koolituskaardi partneriks, et senisest enam soodustada vabaühenduste juhtimist ühe väärtustatud karjäärivalikuna ning pakkuda tuge tööks vajalike teadmiste ja oskuste kujundamisel.

MTÜ Juhatuse Kompetentsikeskus on avalikes huvides tegutseva organisatsioonina kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Meie kodulehel www.juhatus.ee on avaldatud koolituskava ja hetkel on saadaval 2023/24 õppeaasta avatud koolituste kalender. Lisaks avatud koolitustele plaanime järgneval õppeaastal süvendatult keskenduda koolitusvajaduse analüüsimisele ja mittetulundusühingute juhtimispraktikate uurimisele.

Tere tulemast õppima!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.