TARTU RATTAMATKAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TARTU RATTAMATKAD MTÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu Rattamatkad korraldab ja administreerib suvist Tartu rattamatkade sarja.

Tartu Rattamatkade 2022 hooaja matkad viisid meid Tartumaa küladesse. Matkasid oli kokku 12 ja matka sihtkohta sai külastada kahe nädala jooksul.

Matkast osavõtu registreerimine toimus kodulehel asuva vormi kaudu..

Matkadest osavõtt on kõigile tasuta.

Kokku osales meie matkasarjas 251 osalejat, kes registreerisid ühtekokku 1625 matkal osalemist. Kokku läbiti 58 tuhat matkakilomeetrit.

Tagasiside osalejatelt:

Tänan võimaluste eest välja astuda oma mugavustsoonist! (cid:127) Oli väga tore hooaeg. Loodan, et järgmisel aastal jälle. Tänud! (cid:127) Selle aasta TOP 5 (suvalises järjekorras) sai järgmine: Vesneri (supervahva aiand); Vasula (selles külaotsas polnud varem käinudki); Kriimani (jumaldan selliseid "ajahambast puretud" mõisahooneid); Mäksa ja Kaagvere (taaskohtumine üle aastate nende küladega, muutused on märgatavad).

(cid:127) Toredad matkad olid. Hea,kui edaspidi saaks vältida suure liiklusega teelõike.

(cid:127) Endalegi uskumatu, et kõik sihtpunktid said läbitud. Jääb üle tänada teid, et üldse olemas olete ja liikuma motiveerite! Loodan, et järgmine aasta jälle! (cid:127) Aitäh ilusa suve eest. Väga hea formaat, saavad osaleda ka vahetustega tööl käijad.

(cid:127) Kuna viimane matk oli lühemal ajal ning muud ajad ei sobinud, siis läbisime sel korral õhtupimeduses. See oli ka lahe elamus, tuled töötasid ning väike pimedas orienteerumine oli põnev n Aitäh kena hooaja eest! (cid:127) Suur AITÄH Tartu rattamatkade korraldamise eest - minusugusele oli see tõesti motiveeriv ja oodatud sündmus läbi terve suve! Rattamakt sundis ikka end diivanilt püsti ajama ning iga kord andis tasuks liikumisest mõnusa enesetunde! Samas andis see võimaluse end ka

Tartu-lähiste külade asukohtade, ajaloo ja askeldamistega kurssi viia. Lisaks võimaldas tänavune imekaunis suvi terve matkasarja vältel mõnusat suvesooja ja maalilisi loodusvaateid nautida. Loodetavasti jätkub teil ikka hoogu ja indu rattamatkasarja edasiseks korraldamiseks! (cid:127) Enne Tartu rattamatkadest teadlikuks saamist 2,5 aastat tagasi oli mul 1-2 ringi, mida rattaga sõitsin. Tänu matkadele olen avastanud palju uusi teid ja kohti, sest kui on "matk", siis tuleb ju matkata ja isegi tuttavatesse kohtadesse minnes olen üritanud mõne uue lõigu ka lisada. Suur tänu!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Algamas on Tartu Rattamatkade kümnes hooaeg

Aprilli teises pooles algab Tartu Rattamatkade kümnes hooaeg ja nagu varasemalt, keskendume ka nüüd liikumisharrastuse propageerimisele ning põnevate seikluste
tarturattamatkad.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.