ESTONIAN GRAND PRIX MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

ESTONIAN GRAND PRIX MTÜ hetkeolukord

Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Estonian Grand Prix eesmärgiks on luua sportlastele võimalus võtta osa kõrge tasemega rahvusvahelisest ringraja võistlusest. Mitte vähem tähtsamaks eesmärgiks on panustada Eesti riigi tutvustamisse, turismi arendamisse ning Eesti riigi piirkondlikku arengusse.

MTÜ Estonian Grand Prix tegutseb projekti põhiselt.

Estonian Grand Prix/ Suur Võiudsõit toimus 18.06 - 19.06.2022 Pärnus, Porche Ringil. Tegemist oli Eesti

Motoringraja Meistrivõistlustega, kus mõõtu võtsid MiniGP, C600, C1200, Supersport300, Supersport600,

B1200 ja Superbike võistlusklassid. Lisaks mootorratastel võtsid võisltusest osa ka autod, milleks olid Formula

Historic klassidest Easter ja Mondial ning Supekross sari, kus mõõtu võtsid noored kuni 1600cc, 2WD kuni 2000cc ja vabaklassi võistlusklassid.

Projekti tulemusena, viidi läbi rahvusvaheline võistlus, kus tutvustati Eestit, kui kõrgetasemelist suurvõistluste korraldajamaad nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele kohapeal ning ekraani vahendusel. Võistlejad saabusid

Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest.

Hindame projekti edukaks võttes arvesse jätkuvat COVID levikut nii Eestis kui välisriikides ning sellele lisandunud sõjaolukorda Euroopas.

Estonian Grand Prix/ Suur Võiudsõit 2022 projekti aitasid ellu viia Kultuuriministeerium läbi „Rahvusvahelise kultuuri- ja spordisündmuse toetuse“, Pärnu linn, toetajad ja sponsorid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.