SAAVUTUSSPORDIKLUBI OLEV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SAAVUTUSSPORDIKLUBI OLEV MTÜ hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Saavutusspordiklubi OLEV MTÜ (edaspidi ühing) on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis pole mõeldud tulu teenimiseks.

Ühingu eesmärgiks on võistlusspordiks soodsate tingimuste loomine ja arendamine saavutamaks tulemusi nii kodumaal kui ka rahvusvahelisel areenil. Ühingu tegevuse kaudu populariseeritakse eesmärgistatud aktiivset elustiili mille tagajärjel paraneb eesti inimeste elukvaliteet ja ühiskondlik aktiivsus. Ühingu fookuses on peamiselt värskes õhus teostatavad spordialad nagu purjetamine, ratsutamine, tennis, motosport.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: (cid:127) Korraldab koolitusi, võistlusi ja muid üritusi propageerimaks ühingu eesmärgist lähtuvat tervislikku elustiili (sh noortele); (cid:127) Reklaamib ühingu poolt heakskiidetud sportlike harrastusi ja pakub selle kaudu reklaamiväljundit teistele ühingutele (reklaamiteenuse müük); (cid:127) Korraldab ühingu sportlaste ettevalmistust ja osavõttu võistlustest nii Eestis kui välismaal (sh laagrid); (cid:127) Arendab sponsorsuhteid toetamaks ühingu liikmete sportlikke eesmärke; (cid:127) Arendab ja koordineerib erialaseid suhteid nii Eestis kui teistes riikides asuvate füüsiliste ja juriidiliste isikute vahel; (cid:127) Hangib, hooldab ja majandab varustust ja inventari; (cid:127) Teostab muid ühingu juhatuse poolt heaks kiidetud tegevusi.

Enduro alal osaleti 2022.a edukalt maailma raskeimal enduro võistlusel Red Bull Romaniacs, kus saavutati Iron klassis 120 võistleja konkurentsis 4 koht. Samuti toodi koju nii Balti kui Eesti karikavõit masinaklassis Hobby 2T. 2023.a plaanide kohaselt osaletakse hard enduro võistlustel Rumeenias ja Türgis ning Kreeka rallil.

Ratsutamises osaleti paljudel kodustel ja mõnedel FEI välisvõistlustel, kus võideti mitmeid auhinnalisi kohti. Koduses konkurentsis saavutati hobusel Zuriso meistrivõistlustel juunioride arvestuses 2. ja 3. koht. Ponide arvestuses hobusel Rosen tuldi meistrivõistlustel viiendale kohale.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.