HEATEGEVUSFOND TAASTÕUSMINE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HEATEGEVUSFOND TAASTÕUSMINE SA hetkeolukord

Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Heategevusfond Taastõusmine põhitegevuseks 2022. aastal on sotsiaalse abi osutamine vallasemadele, pensionäridele, vanemateta lastele, isikutele, kes kannavad vabaduskaotuslikku karistust ja kinnipidamisasutustest vabanenutele ja nende perekondadele ning kuriteo ohvriks langenud isikutele. Samuti AIDS-i haigetele, alkohoolse, narkootilise ja toksikomaania sõltuvusega isikutele.

Sihtasutus Heategevusfond Taastõusmine keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 inimest. Sihtasutus Heategevusfond Taastõusmine juhatuse töötasud moodustasid majandusaastal kokku tööjõu kulu oli 1 735 euros. Samuti tööd teostasid vabatahtlikud abilised.

SA Heategevusfond “Taastõusmine” pakub narkootilise- ja alkohoolse sõltuvusega isikutele võimaluse läbida vabatahtlik ja tasuta 1-aastaline taastuskuur Piibli väärtuste alusel sõltuvusest vabanemiseks Heategevusfondi Taastuskeskuses. Heategevusfond üürib kaks talu taastuskuuri läbiviimise jaoks Ida-Viru maakonnas Viru-Nigula vallas Koogu külas ja Järvamaal Albu vallas Orgmetsa külas, ja üürib pood Aseri, kus müüakse osa kasutatud kaup saadud asjadest. Praegu Heategevusfond ehitab naiste maja rehabilitatsiooniks aadressi järgi: Tõnikse talu, Koogu küla,

Viru-Nigula vald.

Samuti Heategevusfond annab tasuta humanitaarabina saadud asjad vallasemadele, pensionäridele ja teistele sotsiaalse abi vajavatele isikutele. Humanitaarabi (kasutatud riided ja mööbel) saame meie sõpradest ja kristlikelt misjoneilt Norrast. Vahendeid oma tegevuse läbiviimiseks Heategevusfond saab eraisikute ja organisatsioonide vabatahtlikest annetustest ning kasutatud riiete ja mööbli müügist.

Taastuskeskuste metoodikale kuulub isiku viibimine taastuskeskuse talu territooriumil 1 aasta jooksul, igapäevane füüsiline töö ja range elu- ja töödistsipliin.

Taastusravi tulemusena taastuskeskuse kliendid saavad vabaks narkosõltuvusest ja omandavad head enesedistsipliini- ja tööoskused. Nad saavad täisväärtuslikeks ühiskonna liikmeteks ja maksumaksjateks (enne taastusravi on nende elustiil varastamine ja teised kriminaalteod).

Taastuskuuri meetodid: 1. Tervislik eluviis talus, 2. Tööteraapia, 3. Sporditeraapia, 4. Eludistsipliin, 5. isiku vaimne taastumine.

2022. aasta jooksul abi saamiseks Heategevusfondi poole pöördusid 41 inimest, nendest 8 inimest läbisid taastuskuuri täielikus mahus.

Tööteraapia hõlmab Heategevusfondi Taastuskeskuste eluruumide, sanitaarruumide ja tehniliste ruumide heakord ja remont. Taastuskuuri läbivad isikud õppivad, kuidas ennast varustama juurviljadega, puuviljadega ja lihaga. Heategevusfondi Taastuskeskustes on olemas 12 hektarit maad, osa nendest kasutatakse kartuli, porgandi, punapeedi, kapsa ja teiste juurviljade ja puuviljade kasvatamiseks. Heategevusfondi

Taastuskeskustes Taastuskuuri läbivad isikud kasvatavad kodujäneseid, lambaid, kitsi ja kodulinnud: hanesid, parte, kanu, vutte ja kalkuneid.

Heategevusfondi Taastuskeskuses on olemas väike mesila. Mesindus varustab Taastuskuuri läbivaid isikuid mee ja teiste tervisliku ainetega, nagu: proopolis, õietolm jne

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.