TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutus (THESA) on 2008.a. detsembris käivitatud eraõiguslik juriidiline isik - sihtasutus, mille eesmärk on digipädevuste ja elukestva õppe edendamine Eestis.

Meie fookuses on infotehnoloogilise ja muu tehnilise hariduse edendamine, tänase taseme tõstmine nii Eesti enda kui ka rahvusvahelise kogemuse alusel. Näeme enda missiooni ka Eesti vastava teadmise viimises teistesse riikidesse.

Sihtasutuse põhikirjalise tegevusena eesmärgi saavutamiseks näeb asutaja eelkõige: (cid:127) koolituskavade, -metoodikate, ja õppeprogrammide väljatöötamist ja kasutusse andmist; (cid:127) erinevate koolitusprogrammide ja projektide käivitamist ja läbi viimist; (cid:127) osalemist kutsenõuete, -standardite ja kutseeksamite väljatöötamises.

Aastast 2010 on Sihtasutus tegutsenud rahvusvaheliselt tunnustatud IKT sertifikaate väljastava organisatsiooni ECDL

Foundation Eesti ainuesindajana. 2021. aasta lõpul ainuesindaja roll ECDL Foundation`i poolt kaotati ning sellest tulenevalt ka Sihtasutuse tegevus selles vallas lõppes. 2021. aastal ühtegi uut projekti ei algatatud.

2022. aastal toimus mitmeid koostööarutelusid kahe tehnikahariduse arendamise initsiatiivi teemadel. Arutelud päädisid rahastustaotluse esitamisega. Edukaks osutumisel peaksid projektid algama 2023. aasta teises pooles.

Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutuses aruandeaastal oli üks töötaja, tööjõukulud kokku moodustasid 15 tuh. eurot.

Juhatuse ja nõukogu liikmetele juhtorgani liikmetasu aruandeperioodil ei makstud.

Anni Sild Juhataja

Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.