AATOMIK MAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskkonnasõbralikkus, energiatõhusus ja kaasaegne disain – need on märksõnad, mis iseloomustavad Aatomik Moodulmaju. Elame ajal, kus keskkonnasäästlikkus ja mug

Moodulmajade tulevik on juba siin, mugavus on nüüd kõigest käeulatuse kaugusel

Keskkonnasõbralikkus, energiatõhusus ja kaasaegne disain – need on märksõnad, mis iseloomustavad Aatomik Moodulmaju. Elame ajal, kus keskkonnasäästlikkus ja mugavus käivad käsikäes ning Aatomik on suunanäitajaks just selles uues ehitusmaailmas. Kui soovid ehitada oma tulevikku, tehes samal ajal head planeedile ja endale, siis on Aatomik Moodulmajad sinu parim valik.

Aatomik Moodulmajad on valmistatud eksklusiivsest CLT-st, mis on mitmekihiline ristkihtpuidust paneel. See materjal mitte ainult ei ole taastuv ressurss, vaid seob ka atmosfäärist süsinikdioksiidi. Seega, valides Aatomik Moodulmaja, panustad oluliselt süsiniku jalajälje vähendamisse ja aitad kaitsta meie keskkonda. Iga samm, mille me koos astume, suunab meie tulevikku säästva ehituse suunas.

Aatomik Moodulmajad ei ole mitte ainult keskkonnasõbralikud, vaid ka äärmiselt energiatõhusad. Puit on loomulik soojusisolatsioonimaterjal, mis aitab vähendada energiakulusid ning tagab suurepärase sisekliima igal aastaajal. Lisaks on meie moodulmajad varustatud infrapuna põrandakütte ja/või õhk-õhk soojuspumbaga, mis tagavad mugavuse ka kõige külmematel päevadel.

Kiire ehitusaeg on veel üks Aatomik Moodulmajade suur eelis. Kuna majad valmivad tehases, ühtsetes tingimustes, on ehitusaeg oluliselt lühem võrreldes traditsiooniliste ehitusmeetoditega. Sinu uus kodu võib olla kasutusvalmis juba loetud nädalatega pärast otsuse langetamist!

Aatomik Moodulmajad ei ole mitte ainult mugavad ja energiasäästlikud, vaid neid iseloomustab ka kaasaegne disain ja esteetiline ilu. CLT paneelidega on võimalik luua erinevaid kujundusi ja lahendusi, millest unistad. Puit annab majadele sooja ja naturaalse ilme, ilma et peaksid selle ilu tapeedi või krohviga varjama. Sinu uus kodu saab olema mitte ainult funktsionaalne, vaid ka kaunis.

Kui soovid astuda sammu tulevikku suunduvas ehitusmaailmas, siis vali Aatomik Moodulmaja. Oleme loonud täiusliku kombinatsiooni keskkonnasõbralikkusest, mugavusest ja kaasaegsest disainist. Sinu unistuste kodu võib olla lähemal, kui arvad – võta meiega ühendust juba täna ja tee esimene samm oma unistuste kodu suunas.

Aatomik Moodulmajad – sinu tuleviku kodu on vaid ühe kõne kaugusel.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.