Rohkema info nägemiseks:

AATOMIK MAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tehases toodetud CLT moodulmajad on kõige kiirem ja lihtsam lahendus kui vajad endale kodu, suvilat, rendimaja, kodukontorit või kohta kuhu peitu pugeda...

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ressursinappus ja kliimakriis, vinged arengud clt/masspuit ja robottehnoloogias, toovad meid hetke, kus on alanud revolutsioon puitehituses! Kui oled otsimas 100 tehasetingimustes valmistatud CLT väikest moodulmaja, siis liituu innovatsiooniga ja osta Aatomik! Kevadeks on valikusse tulemas uued innovaatilised kuni 20m2 mudelid, mis ei vaja püstitamiseks aeganõudvaid bürokraatlikke asjaajamisi. Aitame igasuguse know-how-ga antud teemal.

Ära oota, võta meiega ühendust juba täna. Kevad pole enam kaugel.
Vali Aatomik – sinu täiuslik kodu ootab sind!

KONTAKT

AATOMIK MAJAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Alo, Tea & Sofi

Maja on ehitatud suure hoole ja armastusega ja igale detailile on tähelepanu pööratud, nii et kvaliteedis saab kindel olla. Kasutame oma maja aastaringselt ja kogu koroonaperioodi elasime siin, nii et saame kinnitada, et maja sobib ka päris koduks.

- Ted & Maria

Aatomik on muutnud meie nägemust moodulmajadest ja väikestest elamistest. Tõeline hübriid tänapäeva mugavuste ja loodust säästva elustiili vahel.

Soovitame Aatomiku kõigile!

- Laura & Toivo

Olen äärmiselt rahul oma uue Aatomik Moodulmajaga! Algusest peale oli ettevõte väga professionaalne ja abivalmis, aidates mul valida sobivaima lahenduse minu perele. Maja ehitamine oli kiire ja vaevatu, täpselt nagu lubati. Meile meeldib eriti see, kuidas looduslähedane disain ja funktsionaalsus on ühendatud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Moodulmajade tulevik on juba siin, mugavus on nüüd kõigest käeulatuse kaugusel

Keskkonnasõbralikkus, energiatõhusus ja kaasaegne disain – need on märksõnad, mis iseloomustavad Aatomik Moodulmaju. Elame ajal, kus keskkonnasäästlikkus ja mugavus käivad käsikäes ning Aatomik on suunanäitajaks just selles uues ehitusmaailmas. Kui soovid ehitada oma tulevikku, tehes samal ajal head planeedile ja endale, siis on Aatomik Moodulmajad sinu parim valik. Aatomik Moodulmajad on valmistatud eksklusiivsest CLT-st, mis on mitmekihiline ristkihtpuidust paneel. See materjal mitte ainult ei ole taastuv ressurss, vaid seob ka atmosfäärist süsinikdioksiidi. Seega, valides Aatomik

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.