OJAMU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sulamveljed on saanud populaarseks valikuks sõidukite omanike seas, kes soovivad parandada oma autode välimust ja sooritusvõimet. Valmistatud alumiiniumi või ma

Sulamvelgede taastamise kunst

Sulamveljed on saanud populaarseks valikuks sõidukite omanike seas, kes soovivad parandada oma autode välimust ja sooritusvõimet. Valmistatud alumiiniumi või magneesiumi sulamist, pakuvad need veljed tugevuse, esteetilise atraktiivsuse ja kaalu vähendamise kombinatsiooni, mis tõlgendub paremaks juhitavuseks ja kütuseefektiivsuseks.

Aja jooksul võivad sulamveljed kannatada kulumise, kosmeetiliste kahjustuste ja struktuuriprobleemide all. Nende velgede taastamine mitte ainult ei too tagasi nende algset läiget, vaid tagab ka velgede ohutuse ja pikaealisuse, säilitades sõiduki väärtuse ja sooritusvõime.

Sulamvelgede taastamise protsess

Taastamisprotsess algab põhjaliku ülevaatusega, et hinnata kahjustuste ulatust. See samm on oluline sobiva taastamismeetodi määramiseks ja veendumaks, et velg on kasutamiseks ohutu.

Vanad katted ja viimistlused eemaldatakse, et paljastada paljas metall. See võimaldab üksikasjalikult uurida kõiki korrosiooni, mõlke või pragusid, mis võivad olla peidetud.

Sõltuvalt kahjustusest kasutatakse erinevaid tehnikaid nagu keevitamine, täitmine või lihvimine, et taastada velje struktuurne terviklikkus ja pinna siledus.

Kui velg on parandatud, valmistatakse see ette viimistlemiseks. See hõlmab kruntimist, et tagada uue viimistluse korralik nakkumine ja pikem kestvus.

Seejärel värvitakse velg, tihti originaalile vastava või kohandatud spetsifikatsioonidega värviga. Kaitsev lakikord kantakse peale ja velg kõvendatakse, et viimistlus paika seada.

Pärast kõvendamist läbib velg lõpliku kontrolli, et tagada taastamise kvaliteet. Selles etapis viiakse lõpule kõik viimistlustööd, nagu poleerimine või täiendavate kaitsekatete pealekandmine.

Ise teha vs. professionaalne sulamvelgede taastamine

Isetehtud taastamine võib sobida väikeste kosmeetiliste probleemide korral, kuid see nõuab teatud oskuste taset ja juurdepääsu õigetele tööriistadele ja materjalidele.

Professionaalsed taastamisteenused pakuvad ekspertiisi, spetsialiseeritud seadmeid ja tööle antud garantiid. See tagab kõrgekvaliteedilise viimistluse ja taastamise pikaajalisuse.

Taastatud sulamvelgede hooldamine

Regulaarne puhastamine õigete toodetega on hädavajalik, et säilitada taastatud sulamvelgede välimus ja kaitsta viimistlust.

Veljekaitsevahendite kasutamine ja ettevaatlik sõitmine aitavad pikendada taastamise eluiga ja ennetada tulevikus tekkivaid kahjustusi.

Regulaarne velgede kontrollimine kahjustuste märkide suhtes ja probleemide kiire lahendamine võib ära hoida vajaduse ulatusliku taastamise järele tulevikus.

Otsid võrdlematut ekspertiisi sulamvelgede taastamisel? Võta ühendust OJAMU OÜ-ga professionaalsete teenuste saamiseks, mis tagavad sinu velgede parima välimuse ja sooritusvõime.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

OJAMU OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  OÜ Ojamu on ettevõte, mille põhitegevusalaks on alates 2017 aastast rehvide ja velgede müük, rehvide remont ja paigaldus ning autode käsipesu.  Li
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ Ojamu on ettevõte, mille põhitegevusalaks on alates 2017 aastast rehvide ja velgede müük, rehvide remont ja paigaldus ning autode käsipesu. Lisaks põhitegevusele tegeleb ettevõte ka autode pisiremondiga. Ettevõte asub Harjumaal Tallinna linnas. Tulud, kulud ja kasum OÜ Ojamu müügitulud 2022. aastal olid 289,8 (2021: 284,6) tuhat eurot. Ettevõtte puhaskasum oli 19,3 (2021: 8,9) tuhat eurot. Tegevus on jätkuvalt suunatud peamiselt kodumaisele turule. Müügitulud jaotusid grupiti alljärgnevalt: - mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük 63,1 % (2021: 68,8 %) -

5 märki, et on aeg uute rehvide jaoks

Sõidukite omanikele ja entusiastidele on oluline, et teie auto oleks varustatud usaldusväärsete rehvidega, mis on olulised ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsus
ssb.ee
Sõidukite omanikele ja entusiastidele on oluline, et teie auto oleks varustatud usaldusväärsete rehvidega, mis on olulised ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse jaoks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende seisukorra ülioluliseks. Siin on viis märki, mis näitavad, et on aeg investeerida uutesse rehvidesse. 1. Mustrisügavus on alla seadusliku piiri Üks kõige selgemaid rehvide kulumise näitajaid on mustrisügavus. Rehvi muster aitab vett hajutada ja säilitada haarduvust teel. Mustrisügavust saab mõõta mustrisügavuse mõõturiga või penni testiga. Kui mustrisügavus

Kuidas saavutada auto läike maksimum: poleerimine vs vahatamine

Paljude sõidukite omanike ja entusiastide jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiksuse ja uhkuse avaldus. Hästi hooldatud auto, mis päike
ssb.ee
Paljude sõidukite omanike ja entusiastide jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiksuse ja uhkuse avaldus. Hästi hooldatud auto, mis päikese käes hiilgab, pöörab mitte ainult pead, vaid räägib ka omaniku detailidele tähelepanu pööramisest ja nende investeeringu eest hoolitsemisest. Kaks peamist protsessi auto läike säilitamiseks on poleerimine ja vahatamine. Kuigi neid kasutatakse sageli vahetatult, teenivad nad erinevaid eesmärke ja aitavad teie sõiduki välimust ja kaitset ainulaadsel viisil. Auto poleerimise mõistmine Auto poleerimine on detailimisprotsess, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.