Rohkema info nägemiseks:

OJAMU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas rehvi- ja veljetöid, autoremonti ja sõidukite puhastust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast OJAMU OÜ-sse, kus meie kirg täpsuse ja sooritusvõime vastu autode hoolduses juhib kõike, mida me teeme. Alates hetkest, mil usaldate meile oma sõiduki, saate osaks loost, mis on pühendatud suurepärasusele igal sammul.

Meie missioon on lihtne, kuid ambitsioonikas: 'Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas rehvi- ja veljetöid, autoremondi ning sõiduki puhastamise.' Me ei ole lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie teekonna hoidjad, tagades, et iga läbitud miil oleks turvaline, sujuv ja nauditav.

Uute ja kasutatud rehvide ning velgede müügiga, professionaalse rehvivahetuse ja -parandusega ning põhjalike autopesuteenustega, nagu käsipesu, poleerimine, tekstiilinterjööri keemiline puhastus ja nahahooldus, oleme teie ühe peatuse sihtkoht kõigeks, mis puudutab autosid. Meie osavad tehnikud on spetsialiseerunud ka keerukamatele ülesannetele nagu valuvelgede parandus, keevitamine, sirgestamine ja hooajaline rehvihoid.

OJAMU OÜ-s mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on osa teie elustiilist. Seetõttu pakume lisateenuseid nagu väiksemad remonditööd, õlivahetus, piduriosade vahetamine ja parandamine ning vedrustuse tööd, et hoida teie auto tipptasemel töös.

Meie kvaliteedipühendumust peegeldab meie loosung: 'Suurepärasus igas pöördes!' See pole lihtsalt tunnuslause; see on meie lubadus teile. Olgu tegemist rutiinse kontrolliga või täieliku ümberehitusega, rakendame sama pühendumuse ja asjatundlikkuse taset, et tagada teie rahulolu.

Avastage kvaliteetse autohoolduse erinevust. Külastage meid teenuste jaoks, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. OJAMU OÜ-ga on teie sõiduk professionaalide kätes, kes hoolivad teie ohutusest ja sõidurõõmust sama palju kui teie.

Liituge meiega teel suurepärasuse poole. Broneerige oma aeg juba täna ja kogege ületamatut teenindust, mis on teinud meist usaldusväärse nime autotööstuses.

OJAMU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Kiire ja asjatundlik rehvitöö.

- Kätlin

Autohooldus oli kiire ja kvaliteetne.

- Jaanus

Autopesu- mis särav tulemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OJAMU OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Ojamu on ettevõte, mille põhitegevusalaks on alates 2017 aastast rehvide ja velgede müük, rehvide remont ja paigaldus ning autode käsipesu. Lisaks põhitegevusele tegeleb ettevõte ka autode pisiremondiga. Ettevõte asub Harjumaal Tallinna linnas. Tulud, kulud ja kasum OÜ Ojamu müügitulud 2022. aastal olid 289,8 (2021: 284,6) tuhat eurot. Ettevõtte puhaskasum oli 19,3 (2021: 8,9) tuhat eurot. Tegevus on jätkuvalt suunatud peamiselt kodumaisele turule. Müügitulud jaotusid grupiti alljärgnevalt: - mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük 63,1 % (2021: 68,8 %) -

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et on aeg uute rehvide jaoks

Sõidukite omanikele ja entusiastidele on oluline, et teie auto oleks varustatud usaldusväärsete rehvidega, mis on olulised ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsus
ssb.ee
Sõidukite omanikele ja entusiastidele on oluline, et teie auto oleks varustatud usaldusväärsete rehvidega, mis on olulised ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse jaoks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende seisukorra ülioluliseks. Siin on viis märki, mis näitavad, et on aeg investeerida uutesse rehvidesse. 1. Mustrisügavus on alla seadusliku piiri Üks kõige selgemaid rehvide kulumise näitajaid on mustrisügavus. Rehvi muster aitab vett hajutada ja säilitada haarduvust teel. Mustrisügavust saab mõõta mustrisügavuse mõõturiga või penni testiga. Kui mustrisügavus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.