LA CARAMELLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Koorimine on oluline osa põhjalikust nahahooldusrutiinist. Kehakoorijad on suurepärane viis naha elustamiseks, surnud rakkude eemaldamiseks ja särava, tervislik

Täiusliku kehakoorija leidmine oma nahatüübile

Koorimine on oluline osa põhjalikust nahahooldusrutiinist. Kehakoorijad on suurepärane viis naha elustamiseks, surnud rakkude eemaldamiseks ja särava, tervisliku jume edendamiseks. Kuid turul on nii palju valikuid, kuidas leida enda nahatüübile täiuslik kehakoorija?

Regulaarne koorimine kehakoorijaga võib parandada naha tekstuuri, ummistunud poore puhastada ja niisutajate imendumist parandada. See stimuleerib ka vereringet, mis võib aidata vähendada tselluliidi väljanägemist ja anda nahale ühtlasema tooni.

Enne kehakoorijate maailma sukeldumist on oluline mõista oma nahatüüpi. Olgu sul normaalne, kuiv, rasune, kombineeritud või tundlik nahk, igal tüübil on oma vajadused ja kaalutlused koorimisel.

Kehakoorijate tüübid

Soolakoorijad on tuntud oma detoksifitseerivate omaduste poolest ja on eriti kasulikud rasusele ja aknele kalduvale nahale. Soola jäme tekstuur on suurepärane karmima naha koorimiseks.

Suhkrukoorijad on õrnemad kui soolakoorijad ja sobivad ideaalselt tundlikule ja kuivale nahatüübile. Väiksemad terad on vähem abrasiivsed, muutes selle suurepäraseks valikuks neile, kes otsivad õrnemat koorimist.

Kohvikoorijad mitte ainult ei koori, vaid sisaldavad ka kofeiini, mis võib aidata nahka pinguldada ja pakkuda ergutavat kogemust.

Need koorijad sisaldavad sageli looduslikke koostisosi nagu ürdid, lilled ja eeterlikud õlid, pakkudes terapeutilist kogemust koos koorimisega. Need sobivad kõikidele nahatüüpidele ja neid saab kohandada konkreetsete nahamurede lahendamiseks.

Neile, kes eelistavad mehaanilist koorimist mitte kasutada, kasutavad keemilised koorijad happeid või ensüüme, et õrnalt surnud naharakke lahustada. Need on eriti head tundlikule nahale, mis võib füüsilisele hõõrdumisele reageerida.

Õige koorija valimine oma nahatüübile

Normaalse nahaga inimesed võivad nautida erinevaid koorijaid, kuid võivad leida, et suhkru- või taimseid koorijaid pakuvad täiuslikku tasakaalu koorimise ja toitmise vahel.

Kuiva nahka võib kasu olla suhkrukoorijatest või neist, millele on lisatud õlisid lisaniisutuse jaoks. On oluline pärast kuiva naha koorimist põhjalikult niisutada.

Rasusele nahale võivad eriti tõhusad olla soola- või kohvikoorijad, mis aitavad hallata liigset õli ja ennetada aknet.

Kombineeritud nahk vajab tasakaalustatud lähenemist, võimalik, et vaheldumisi erinevat tüüpi koorijate kasutamist, et käsitleda rasuste ja kuivade piirkondade erinevaid vajadusi.

Tundliku nahaga inimesed peaksid valima õrnad suhkrukoorijad või keemilised koorijad ja alati enne uue toote kasutamist tegema plaastritest.

Kehakoorija kasutamine

Enne kehakoorija kasutamist on oluline nahka puhastada, et eemaldada kõik ebapuhtused. See tagab, et koorimine on võimalikult efektiivne.

Kanna koorijat ringjate liigutustega, alustades pahkluudest ja liikudes ülespoole südame suunas, et parandada vereringet. Ole õrn ja väldi ülekoorimist, eriti tundlikel aladel.

Pärast koorija maha loputamist on oluline nahka niisutada, et taastada niiskust ja kaitsta äsja paljastunud naharakke.

Isetehtud kehakoorija retseptid

Sega võrdsetes osades suhkrut ja kookosõli lihtsaks, kuid tõhusaks koorijaks, mis jätab naha pehmeks ja siledaks.

Sega kohvipaksu väikese koguse oliiviõli ja vaniljeekstrakti tilgaga stimuleerivaks ja aromaatseks koorijaks.

Õrnaks, rahustavaks koorijaks sega jahvatatud kaerahelbeid meega ja jogurtiga. See kombinatsioon on eriti hea ärritunud või tundliku naha rahustamiseks.

Alusta teekonda särava naha poole LA CARAMELLA OÜ luksuslike kehakoorijatega, mis on kohandatud sinu unikaalsele nahatüübile. Võta meiega ühendust, et avastada oma täiuslik paar.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LA CARAMELLA OÜ tegevusaruanne 2022

La Caramella OÜ kanti äriregistrisse 22.03.2011.a.  Ettevõtte tegevusaladeks on küünetehniku - ja pediküüriteenus.  2022.a. müügitulu oli 43 909 eurot (2021: 48
ssb.ee
La Caramella OÜ kanti äriregistrisse 22.03.2011.a. Ettevõtte tegevusaladeks on küünetehniku - ja pediküüriteenus. 2022.a. müügitulu oli 43 909 eurot (2021: 48 474), teenuseid osutati Eesti klientidele. Keskmine töötajate arv oli 2022.a. 1 inimest. Juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse liikmele tasu aastal 2022 ei makstud. 2023.a. plaanib ettevõte jätkata küünetehniku - ja pediküüriteenuste pakkumisega. Juhatuse liige, Katri Nõlvik 23.03.2023

5 põhjust valida luksuslik maniküür

Küünehoolduses eristub luksuslik maniküür tavalisest teenusest. See pole lihtsalt küünte viilimine ja lakkimine; see on süvenev kogemus, mis rahuldab teie soovi
ssb.ee
Küünehoolduses eristub luksuslik maniküür tavalisest teenusest. See pole lihtsalt küünte viilimine ja lakkimine; see on süvenev kogemus, mis rahuldab teie soovi lõõgastumise, ilu ja eksklusiivsuse järele. Luksuslik maniküür on täiuslik kombinatsioon tipptasemel teenindusest, kvaliteetsetest toodetest ja õhkkonnast, mis paneb teid tundma end nagu kuninglikkust. Enesehooldus on oluline osa tasakaalustatud ja tervisliku elustiili säilitamisel, eriti naistele, kes tänapäeva kiiretempolises maailmas mitmeid rolle ühendavad. Aja võtmine luksusliku maniküüri jaoks on viis pausida ja nautida hästi

Kuidas oma jalgade eest holitseda?

Teie jalad on teie igapäevaste tegevuste alus, mistõttu on jalgade tervis ülioluline üldise heaolu jaoks. Nende eiramisel võib tekkida ebamugavustunne ja terve
ssb.ee
Teie jalad on teie igapäevaste tegevuste alus, mistõttu on jalgade tervis ülioluline üldise heaolu jaoks. Nende eiramisel võib tekkida ebamugavustunne ja terve rida terviseprobleeme. Korralik jalahooldus on oluline mitte ainult esteetilistel põhjustel, vaid ka liikuvuse ja elukvaliteedi säilitamiseks. Villidest ja konnasilmadest kuni tõsisemate seisunditeni nagu plantaarfastsiit ja hallux valgus, on levinud jalaprobleemide mõistmine ennetuse ja ravi esimene samm. Põhilised jalahoolduse näpunäited Jalgade puhtana ja kuivana hoidmine on fundamentaalne. Jalgu pesemine seebi ja veega, nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.