Rohkema info nägemiseks:

LA CARAMELLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma laia valikut iluprotseduure ja kvaliteetseid tooteid, mis on loodud rõhutamaks enesehoolduse tähtsust ning isiklikku heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja hoolitsus sulanduvad ühtseks, et pakkuda igale kliendile ideaalset kogemust. Ilu Idüll Ilustuudio usub, et ilu ei tähenda ainult hea väljanägemist, vaid ka hea enesetunde. Meie missiooniks on pakkuda laia valikut iluteenuseid, mis vastavad teie igale vajadusele, tagades, et lahkute meie stuudiost värskendatuna, noorenenuna ja säravana.

Hetkest, mil astute meie rahulikku ruumi Tallinnas, ümbritseb teid soojuse ja armastuse õhkkond. Meie ekspertidest ilukunstnike meeskond on pühendunud teile kõrgeima kvaliteediga teenuse pakkumisele, olgu selleks siis maniküür ja pediküür, et hellitada teie käsi ja jalgu, või spetsiaalsed õlid ja seerumid teie naha toitmiseks ja kaitsmiseks.

Meie ulatuslik teenuste menüü hõlmab kõike alates geellakkimisest ja geelküüntest kuni pediküürini ja ripsmepikendusteni. Pakume ka lash/lifti, kulmude hooldusi ja kulmude lamineerimist, et rõhutada teie loomulikku ilu. Erilisteks puhkudeks muudavad meie jumestused ja lokisoengud teid kaunimaks ja enesekindlamaks.

Ilu Idüll Ilustuudios mõistame, et ilu on enamat kui nahk sügav. Seepärast oleme valinud kehahooldustooted, jalgade hooldustooted, kehakoorijad ja kreemid, mis on hingele sama head kui kehale. Iga toode on hoolikalt valitud, et see vastaks meie filosoofiale, mis toidab nii teie sisemist kui välimist ilu.

Meie tunnuslause, 'Haara kinni oma ilust, toida oma hinge!', võtab kokku meie pühendumuse pakkuda teile kogemust, mis ületab tavalise. Kutsume teid broneerima aega meie juurde ja avastama enesehoolduse transformeerivat jõudu. Las me aitame teil oma ilu omaks võtta ja hinge toita Ilu Idüll Ilustuudios.

Mugavuse huvides saate meie teenuseid hõlpsasti broneerida veebis või helistades meie stuudiosse. Asume Tallinna südames, kus on rohkelt parkimisvõimalusi ja ligipääsetavus. Liituge meiega Ilu Idüll Ilustuudios, kus iga protseduur on tehtud armastusega ja iga külastus on võimalus sukelduda lõplikku iluidülli.

LA CARAMELLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Suurepärane maniküür! Alati täpne ja hoolikas töö.

- Mari

Kvaliteetne pediküür ja sõbralik teenindus.

- Terje

Jala- ja kehahooldustooted on imelised.

LA CARAMELLA OÜ tegevusaruanne 2022

La Caramella OÜ kanti äriregistrisse 22.03.2011.a. Ettevõtte tegevusaladeks on küünetehniku - ja pediküüriteenus. 2022.a. müügitulu oli 43 909 eurot (2021: 48 474), teenuseid osutati Eesti klientidele. Keskmine töötajate arv oli 2022.a. 1 inimest. Juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse liikmele tasu aastal 2022 ei makstud. 2023.a. plaanib ettevõte jätkata küünetehniku - ja pediküüriteenuste pakkumisega. Juhatuse liige, Katri Nõlvik 23.03.2023

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida luksuslik maniküür

Küünehoolduses eristub luksuslik maniküür tavalisest teenusest. See pole lihtsalt küünte viilimine ja lakkimine; see on süvenev kogemus, mis rahuldab teie soovi
ssb.ee
Küünehoolduses eristub luksuslik maniküür tavalisest teenusest. See pole lihtsalt küünte viilimine ja lakkimine; see on süvenev kogemus, mis rahuldab teie soovi lõõgastumise, ilu ja eksklusiivsuse järele. Luksuslik maniküür on täiuslik kombinatsioon tipptasemel teenindusest, kvaliteetsetest toodetest ja õhkkonnast, mis paneb teid tundma end nagu kuninglikkust. Enesehooldus on oluline osa tasakaalustatud ja tervisliku elustiili säilitamisel, eriti naistele, kes tänapäeva kiiretempolises maailmas mitmeid rolle ühendavad. Aja võtmine luksusliku maniküüri jaoks on viis pausida ja nautida hästi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.