COACHINGPLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Põhiväärtused on põhimõttelised uskumused, mis juhivad meie käitumist, otsuseid ja tegusid. Need on meie identiteedi olemus ja esindavad seda, mis on meile tõel

5 sammu: Kuidas kooskõlastada karjäärivalik ja isiklikud põhiväärtused?

Põhiväärtused on põhimõttelised uskumused, mis juhivad meie käitumist, otsuseid ja tegusid. Need on meie identiteedi olemus ja esindavad seda, mis on meile tõeliselt tähtis. Oma põhiväärtuste mõistmine on esimene samm elu suunas, mis on harmoonias sellega, mille eest seisame.

Kui sinu karjäär on kooskõlas sinu põhiväärtustega, on tõenäolisem, et koged tööga rahulolu, motivatsiooni ja edu. See kooskõla tagab, et sinu töö ei ole lihtsalt vahend eesmärgi saavutamiseks, vaid rahuldust pakkuv osa sinu eluteest.

1. samm: Tuvasta oma põhiväärtused

Mõtle hetkedele oma elus, mil tundsid end kõige täidetumana või uhkemana. Mida sa tegid? Kes olid sinuga? Need mõtisklused võivad anda ülevaate sinu põhiväärtustest.

Oma kirgede tuvastamine võib samuti paljastada sinu põhiväärtused. Need on valdkonnad, kus veedad oma aega ja energiat tundmata vajadust väliste tasude järele.

2. samm: Hinda oma praegust karjääri kooskõla

Vaata lähemalt oma praegust töörolli ja vastutusi. Kas need võimaldavad sul elada vastavalt oma põhiväärtustele? Kui mitte, võib olla aeg kaaluda, kuidas saaksid tuua rohkem oma väärtusi oma töösse.

On oluline kaaluda ka ettevõtte, kus töötad, kultuuri ja väärtusi. Kas need ühtivad sinu omadega? Kui on lahknevusi, võib see viia rahulolematuse ja tundeni, et sinu töö ei ole mõttekas.

3. samm: Seadke karjääri eesmärgid kooskõlas oma väärtustega

Oma põhiväärtuste selge mõistmisega saad seada karjääri eesmärke, mis on mitte ainult saavutatavad, vaid ka rahuldust pakkuvad. Need eesmärgid peaksid peegeldama seda, mida soovid oma karjääris saavutada ja kuidas soovid mõju avaldada.

Koosta karjääriplaan, mis prioritiseerib sinu väärtusi. See võib hõlmata uute rollide otsimist, tööstusharu vahetamist või isegi oma ettevõtte alustamist. Võti on teha teadlikke valikuid, mis on kooskõlas sinu väärtustega.

4. samm: Arenda oskusi ja teadmisi

Investeeri endasse, otsides professionaalse arengu võimalusi, mis on kooskõlas sinu väärtuste ja karjääri eesmärkidega. See võib hõlmata töötubasid, kursusi või sertifikaate, mis aitavad sul karjääris edasi liikuda.

Võrgustikuga liitumine mõttekaaslastega võib pakkuda tuge ja avada uksi võimalustele, mis on kooskõlas sinu põhiväärtustega. Osale tööstuse üritustel, liitu professionaalsete organisatsioonidega ja loo ühendusi sotsiaalmeedias.

5. samm: Tee teadlikke karjääriliigutusi

Enne karjääriliigutuste tegemist kaalu, kuidas potentsiaalsed rollid on kooskõlas sinu väärtustega. Kas need võimaldavad sul anda panust viisil, mis on sinu jaoks tähendusrikas? Kas need toetavad sinu üldisi elueesmärke?

Kui otsustad otsida uut tööd, valmistu tööotsinguks, mis keskendub rollide leidmisele, mis vastavad sinu väärtustele. Uuenda oma CV-d, et rõhutada kogemusi, mis näitavad sinu pühendumust oma väärtustele, ja kohanda oma tööotsingut vastavalt.

Valmis tegema oma karjääri sama rahuldustpakkuvaks kui isiklik elu? Võta ühendust COACHINGPLUS OÜ-ga, et avastada, kuidas viia oma professionaalne tee kooskõlla oma sügavaimate väärtustega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

COACHINGPLUS OÜ tegevusaruanne 2022

Coachingplus OÜ alustas oma tegevust 04.06.2018 eesmärgiga pakkuda coachingu- ja turunduse konsultatsioonide teenust.  Firma käivitamise järel on loodud erineva
ssb.ee
Coachingplus OÜ alustas oma tegevust 04.06.2018 eesmärgiga pakkuda coachingu- ja turunduse konsultatsioonide teenust. Firma käivitamise järel on loodud erinevaid turundamise kanaleid ja tegeletud intensiivselt klientide leidmisega. Kuna tegemist on üsna vähe tuntud teenusega, siis klientide usalduse võitmine on osutunud loodetust keerulisemaks, mida ei ole soosinud kuidagi ka üldine, kogu elu halvanud, järsk inimeste vaheliste otseste kontaktide vähenemine . See väljndub ka firma küllalt halbades majandustulemustes. 2022 aasta jooksul oleme loonud juurde mitmeid uusi tooteid ja klientide

Visioonikaartide jõud isiklikus arengus

Visioonikaardid on käegakatsutav ja visuaalne esitus inimese püüdlustest ja unistustest. Need toimivad igapäevase meeldetuletusena eesmärkidest ja väärtustest,
ssb.ee
Visioonikaardid on käegakatsutav ja visuaalne esitus inimese püüdlustest ja unistustest. Need toimivad igapäevase meeldetuletusena eesmärkidest ja väärtustest, mis on inimesele kõige olulisemad, olles motivatsioonivahendiks isikliku arengu teekonnal. Eesmärkide seadmine on isikliku kasvu põhiline aspekt ja visioonikaartidel võib selles protsessis olla oluline roll. Pideva visuaalse vihjena aidates hoiavad nad inimese eesmärgid pidevalt meeles, tagades, et igapäevased tegevused on kooskõlas pikaajaliste püüdlustega. Tõhusate visioonikaartide loomine Tõhusate visioonikaartide loomise esimene

Vaimsete tõkete ületamine: juhend teie uude eluetappi

Vaimsed tõkked on psühholoogilised seinad, mis seisavad sinu ja sinu eesmärkide vahel. Need on sisemised hääled, mis sosistavad kahtlusi, juurdunud harjumused,
ssb.ee
Vaimsed tõkked on psühholoogilised seinad, mis seisavad sinu ja sinu eesmärkide vahel. Need on sisemised hääled, mis sosistavad kahtlusi, juurdunud harjumused, mis hoiavad sind mugavustsoonis, ja hirmud, mis takistavad riskide võtmist. Nende tõkete mõistmine on esimene samm nende lammutamise suunas. Vaimsed tõkked võivad oluliselt takistada nii isiklikku kui ka professionaalset arengut. Need võivad viia võimaluste kaotamiseni, tootlikkuse vähenemiseni ja üldise rahulolematuse tundeni eluga. Nende tõkete mõju äratundmine on oluline igaühe jaoks, kes soovib oma karjääris või isiklikus elus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.