Rohkema info nägemiseks:

COACHINGPLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Coachingplus pakub erinevaid personaalse coachingu teenuseid. Aitame kaas ka ühtse ja harmoonilise meeskonna loomisele. Vaata lisa siit!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tiiu Hinnov Coaching usub, et enesearengu teekond on kõige väärtuslikum investeering, mida saate oma tuleviku heaks teha. Meie missioon on juhatada teid sellel teekonnal, aidates saavutada harmooniat oma parima minaga, kooskõlastades teie ainulaadsed võimalused, väärtused ja vajadused.

Meie teenused

  • Isiklik coaching: Sinu individuaalsele kasvule kohandatuna aitame ületada vaimseid tõkkeid ja hirme, pakkudes selget visiooni sinu eluteekonnast.
  • Meeskonna coaching: Parandame meeskonna dünaamikat ja sooritusvõimet läbi ühise visiooni ja kollektiivse kasvu.
  • Visioonikaardid: Loominguline tööriist oma eesmärkide ja püüdluste visualiseerimiseks, muutes unistused käegakatsutavaks ja teostatavaks.
  • Ajatute mõtete kaardid: Ammuta tarkust läbi aegade, et inspireerida ja juhtida oma isiklikku arengut.

Meie programmid

  • Uus tase sinu elus: Vabane sellest, mis sind tagasi hoiab ja saavuta uuendatud visioon oma elust.
  • Ehtsus sinu karjääris: Kaardista oma karjääri väärtused ja avasta, mis on sinu tööelus tõeliselt oluline.
  • Sinu eesmärgi suurem pilt: Saavuta selgus oma eesmärkides ja mõista oma eesmärkide 'miks'.
  • Tõhus ajajuhtimine: Õpi aja planeerimise kunsti ja sea esikohale see, mis on tõeliselt oluline sinu elus.
  • Õpi tundma ja juhtima iseennast: Omaks võta tänulikkuse jõud ja muuda oma suhtumist endasse ning ümbritsevasse maailma.

Meie kohustus kui sinu coach on inspireerida sind avanema, ühenduma oma 'parima minaga' ja leidma harmooniat oma ainulaadse potentsiaali ja väärtustega. Meie eesmärk on olla julgustuse allikas, aidates vastata põhiküsimustele 'Mida ma tõeliselt tahan?' ja 'Kuhu ma tegelikult elus jõuda tahan?'.

Liitu meiega ja vabasta oma potentsiaal ning muuda oma elu! Alustame seda teadlikku arenguteekonda koos.

Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas me saame toetada sinu kasvu, võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

COACHINGPLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärased juhendamissessioonid!

- Kati

Coaching on tõeliselt toetav ja sügav kogemus.

- Priit

Ajajuhtimise koolitus oli praktiline ja motiveeriv.

COACHINGPLUS OÜ tegevusaruanne 2022

Coachingplus OÜ alustas oma tegevust 04.06.2018 eesmärgiga pakkuda coachingu- ja turunduse konsultatsioonide teenust. Firma käivitamise järel on loodud erinevaid turundamise kanaleid ja tegeletud intensiivselt klientide leidmisega. Kuna tegemist on üsna vähe tuntud teenusega, siis klientide usalduse võitmine on osutunud loodetust keerulisemaks, mida ei ole soosinud kuidagi ka üldine, kogu elu halvanud, järsk inimeste vaheliste otseste kontaktide vähenemine . See väljndub ka firma küllalt halbades majandustulemustes. 2022 aasta jooksul oleme loonud juurde mitmeid uusi tooteid ja klientide

Dropdown

kõik artiklid

5 sammu: Kuidas kooskõlastada karjäärivalik ja isiklikud põhiväärtused?

Põhiväärtused on põhimõttelised uskumused, mis juhivad meie käitumist, otsuseid ja tegusid. Need on meie identiteedi olemus ja esindavad seda, mis on meile tõel
ssb.ee
Põhiväärtused on põhimõttelised uskumused, mis juhivad meie käitumist, otsuseid ja tegusid. Need on meie identiteedi olemus ja esindavad seda, mis on meile tõeliselt tähtis. Oma põhiväärtuste mõistmine on esimene samm elu suunas, mis on harmoonias sellega, mille eest seisame. Kui sinu karjäär on kooskõlas sinu põhiväärtustega, on tõenäolisem, et koged tööga rahulolu, motivatsiooni ja edu. See kooskõla tagab, et sinu töö ei ole lihtsalt vahend eesmärgi saavutamiseks, vaid rahuldust pakkuv osa sinu eluteest. 1. samm: Tuvasta oma põhiväärtused Mõtle hetkedele oma elus, mil tundsid end kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.