DIVISION RED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Päikesetehnoloogia on alates selle loomisest kaugele jõudnud. Varastest lihtsatest fotogalvaanilistest elementidest kuni tänaste keerukate süsteemideni on päike

Päikesetehnoloogia tulevik: mis järgmiseks?

Päikesetehnoloogia on alates selle loomisest kaugele jõudnud. Varastest lihtsatest fotogalvaanilistest elementidest kuni tänaste keerukate süsteemideni on päikeseenergia muutunud võtmetegijaks globaalses liikumises taastuvate energiaallikate poole.

Praegune päikesetehnoloogia seis

Fotogalvaanilised süsteemid, mis muundavad päikesevalguse otse elektrienergiaks, on tänapäeval kõige levinum päikesetehnoloogia tüüp. Nende efektiivsus ja kulude vähendamine on aastate jooksul oluliselt paranenud.

CSP tehnoloogia kasutab peegleid või läätsi, et koondada suur ala päikesevalgust väikesele alale, tekitades soojust, mida saab seejärel kasutada elektri tootmiseks. CSP eeliseks on võime salvestada energiat kasutamiseks, kui päike ei paista.

Päikese soojus- ja jahutussüsteemid kasutavad päikeseenergiat hoonete soojendamiseks ja jahutamiseks, vähendades sõltuvust traditsioonilistest HVAC süsteemidest.

Päikesetehnoloogia arenevad suunad

Perovskiit-päikesepatareid on paljulubav uut tüüpi päikesepatareid, mis võivad pakkuda kõrgemat efektiivsust ja madalamaid tootmiskulusid kui traditsioonilised ränipatareid.

Kahetahulised päikesepaneelid suudavad absorbeerida valgust mõlemalt poolt, suurendades nende energia tootmise potentsiaali. Hõljuvad päikesetalud kasutavad ära kasutamata veekogusid päikesepaneelide paigaldamiseks, seega ei vaja väärtuslikku maapinda.

BIPV tehnoloogia integreerib fotogalvaanilised materjalid hoone struktuuridesse, nagu aknad või fassaadid, tootes elektrienergiat samal ajal kui on osa hoone väliskattest. Läbipaistvad päikesepaneelid on uuenduslik lähenemine, mis võimaldab päikeseenergia tootmist läbi selgete pindade, avades uusi võimalusi integratsiooniks igapäevastesse struktuuridesse.

Päikeseenergia salvestamise edusammud

Akutehnoloogia edusammud on päikeseenergia salvestamiseks hädavajalikud, arengud liitium-ioon akudes ja alternatiivides nagu vooluakud suurendavad salvestusvõimekust ja efektiivsust.

Termilise energia salvestussüsteemid on teine meetod päikeseenergia salvestamiseks, mis võib olla eriti kasulik CSP taimedes.

Päikeseenergia integratsioon nutikate võrkude ja IoT-ga

Nutivõrgud võimaldavad päikeseenergia efektiivsemat jaotust ja haldamist, integreerides taastuvaid allikaid sujuvalt olemasolevasse elektrivõrku. IoT integratsioon päikesetehnoloogiaga võimaldab päikesesüsteemide täiustatud jälgimist ja kontrolli, optimeerides jõudlust ja energiakasutust.

Väljakutsed ja võimalused

Kuna päikesetehnoloogia jätkuvalt areneb, on skaleeritavus ja efektiivsus peamised väljakutsed. Materjalide ja tootmisprotsesside uuendused on hädavajalikud nende takistuste ületamiseks. Valitsuse poliitika ja stiimulid mängivad olulist rolli päikesetehnoloogia omaksvõtus. Toetav seadusandlus võib kiirendada päikeseenergia lahenduste kasvu.

Päikeseenergia tööstust mõjutavad globaalsed turusuundumused, sealhulgas nõudlus puhtama energia järele ja päikeseinstallatsioonide maksumuse vähenemine.

Avasta taastuvenergia esirinnas DIVISION RED OÜ-ga. Võta meiega ühendust, et kasutada päikese jõudu ja kujundada jätkusuutlik tulevik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju päikeseenergia

Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke lahendusi energiavajaduste rahuldamiseks, kerkib päikeseenergia taastuvenergia sektori esirinnale. Päikeseenergia kasu
ssb.ee
Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke lahendusi energiavajaduste rahuldamiseks, kerkib päikeseenergia taastuvenergia sektori esirinnale. Päikeseenergia kasutab ära päikese jõudu, muutes selle elektrienergiaks koduseks kasutamiseks ja esitades veenva argumendi koduomanikele, kes kaaluvad alternatiivi traditsioonilistele energiaallikatele. Põhjus #1: Keskkonnamõju Päikeseenergia valimine oma koju on oluline samm teie keskkonna jalajälje vähendamise suunas. Päikesepaneelid toodavad puhast, rohelist energiat, vähendades otseselt fossiilkütuste põletamist ja kasvuhoonegaaside heitkoguseid.

DIVISION RED OÜ tegevusaruanne 2022

Division Red OÜ registrikoodiga 14359756 on asutatud 26.10.2017.a. Osaühingu juhatusse kuulub kaks liiget - Magnar Vipre ja Alar Avloi.  Division Red OÜ on erak
ssb.ee
Division Red OÜ registrikoodiga 14359756 on asutatud 26.10.2017.a. Osaühingu juhatusse kuulub kaks liiget - Magnar Vipre ja Alar Avloi. Division Red OÜ on erakapitalil põhinev osaühing, mis tegutseb valdavalt Eestis aga ka vastavalt projektidele Soomes, Lätis ja Leedus. Aruandeaasta käive oli 653 059 eurot, kasumiks kujunes 71 656 eurot. Ettevõttes oli keskmiselt 4 töötajat ja tööjõukuludeks kujunes 74 805 eurot. Division Red OÜ eesmärgiks on pakkuda kogu tehnoloogia ühest firmast, konsulteerida ja aidata leida kliendile õige ja vajaminev lahendus. 2023. aastal on eesmärk jätkata sama

Kuidas võib päikeseenergia teie energiakulusid poole võrra vähendada?

Päikeseenergia kasutab ära päikese pakutavat energiat ja muundab selle kasutatavaks elektriks fotogalvaaniliste (PV) paneelide kaudu. See taastuvenergia allikas
ssb.ee
Päikeseenergia kasutab ära päikese pakutavat energiat ja muundab selle kasutatavaks elektriks fotogalvaaniliste (PV) paneelide kaudu. See taastuvenergia allikas ei ole mitte ainult jätkusuutlik, vaid ka vahend koduomanike ja ettevõtete elektriarvete oluliseks vähendamiseks. Päikeseenergia kasutuselevõtt võib kaasa tuua märkimisväärseid sääste energiakuludelt. Oma elektri tootmisega saate vältida traditsioonilistest allikatest pärineva energia hinnatõusu ja kaitsta end tulevaste hinnatõusude eest. Päikeseenergia paigalduse majanduslikud aspektid Päikesepaneelide süsteemi paigaldamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.