Rohkema info nägemiseks:

DIVISION RED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on päikeseenergiasüsteemide projekteerimine, paigaldamine ja hooldus, tagades meie klientidele tõhusa energia.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast tulevikku, kus teie energiavajadused on rahuldatud päikeseenergiaga. DIVISION RED-is ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme taastuvenergia valdkonna pioneerid, pühendunud heledama homse energiseerimisele. Meie missiooniks on kasutada päikese lõpmatut potentsiaali, et pakkuda teile uuenduslikke ja jätkusuutlikke energialahendusi.

Alates meie loomisest oleme olnud rohelise revolutsiooni eesliinil, spetsialiseerudes päikesepaneelide süsteemide kujundamisele, paigaldamisele ja hooldusele. Meie ekspertiis seisneb päikesekiirte muutmises efektiivseks energiaks nii elamutele kui kaubanduslikele klientidele, tagades, et teie investeering päikesetehnoloogiasse tasub end ära kulude kokkuhoius ja keskkonnamõjus.

Meie laiaulatuslik teenuste valik hõlmab:

  • Päikesepaneelide paigaldamine: Teie konkreetsetele vajadustele vastavalt pakume tipptasemel päikesepaneele, mis on efektiivsed ja esteetiliselt meeldivad.
  • Monitooring ja hooldus: Me tagame, et teie päikesepaneelide süsteemid töötavad tipptasemel meie reaalajas monitooringu ja regulaarse hooldusteenusega.
  • Videovalve päikeseparkidele: Kaitse oma investeeringut meie tipptasemel päikeseparkide videovalve süsteemidega.
  • Hübriidinverterid ja akupangad: Maksimeerige oma energiasõltumatust meie edumeelsete salvestuslahendustega.
  • Elektrisõidukite laadimisjaamad: Astuge tulevikku meie elektrisõidukite laadijatega, muutes taastuvenergia osaks teie igapäevasest pendelrändest.
  • Autovarjualused: Ühendage funktsionaalsus ja jätkusuutlikkus meie päikesepaneelidega varustatud autovarjualustega.

Meie pühendumus tipptasemele peegeldub igas projektis, mida ette võtame. Alates esialgsest konsultatsioonist kuni lõpliku paigalduseni on meie ekspertide meeskond pühendunud pakkuma teile sujuvat ja rahuldust pakkuvat kogemust. Me usume väärtuse loomisesse meie klientidele kvaliteetse teenuse ja pikaajaliste partnerluste kaudu.

Liituge meie teekonnaga jätkusuutliku tuleviku poole. Uurige meie veebisaiti, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta, või võtke meiega ühendust isikupärastatud pakkumise saamiseks. Koos teeme ülemineku puhtale, taastuvenergiale DIVISION RED OÜ - kus me ei paigalda lihtsalt päikesepaneele, me paigaldame kindlustunnet.

Võtke meiega täna ühendust aadressil info@dred.ee või helistage meile numbril + 372 5880 6686, et astuda esimene samm energiatõhusa tuleviku suunas.

DIVISION RED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Mõistlikud hinnad ja asjatundlikud spetsialistid.

- Jaan

Protsess sujus hästi, vastasid kiiresti küsimustele.

- Andres

Tänulik sujuva hoolduse eest.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma koju päikeseenergia

Kuna maailm otsib üha enam jätkusuutlikke lahendusi energiavajaduste rahuldamiseks, kerkib päikeseenergia taastuvenergia sektori esirinnale. Päikeseenergia kasutab ära päikese jõudu, muutes selle elektrienergiaks koduseks kasutamiseks ja esitades veenva argumendi koduomanikele, kes kaaluvad alternatiivi traditsioonilistele energiaallikatele. Põhjus #1: Keskkonnamõju Päikeseenergia valimine oma koju on oluline samm teie keskkonna jalajälje vähendamise suunas. Päikesepaneelid toodavad puhast, rohelist energiat, vähendades otseselt fossiilkütuste põletamist ja kasvuhoonegaaside heitkoguseid.

Dropdown

kõik artiklid

DIVISION RED OÜ tegevusaruanne 2022

Division Red OÜ registrikoodiga 14359756 on asutatud 26.10.2017.a. Osaühingu juhatusse kuulub kaks liiget - Magnar Vipre ja Alar Avloi. Division Red OÜ on erak
ssb.ee
Division Red OÜ registrikoodiga 14359756 on asutatud 26.10.2017.a. Osaühingu juhatusse kuulub kaks liiget - Magnar Vipre ja Alar Avloi. Division Red OÜ on erakapitalil põhinev osaühing, mis tegutseb valdavalt Eestis aga ka vastavalt projektidele Soomes, Lätis ja Leedus. Aruandeaasta käive oli 653 059 eurot, kasumiks kujunes 71 656 eurot. Ettevõttes oli keskmiselt 4 töötajat ja tööjõukuludeks kujunes 74 805 eurot. Division Red OÜ eesmärgiks on pakkuda kogu tehnoloogia ühest firmast, konsulteerida ja aidata leida kliendile õige ja vajaminev lahendus. 2023. aastal on eesmärk jätkata sama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.