PIRITA HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Proteesihambaarstiteadus, tuntud ka kui prosthodontics, on hambaarstiteaduse haru, mis keskendub hammaste ja suu teiste osade kunstlike asendajate kujundamisele

Naeratuse maksimeerimine: viimased arengud proteesihambaarstiteaduses

Proteesihambaarstiteadus, tuntud ka kui prosthodontics, on hambaarstiteaduse haru, mis keskendub hammaste ja suu teiste osade kunstlike asendajate kujundamisele, valmistamisele ja sobitamisele. See võib taastada funktsionaalsuse, mugavuse ja esteetika inimestele, kes on kaotanud hambad kaariese, trauma või haiguse tõttu.

Terve naeratus ei ole ainult hea väljanägemise küsimus; see on ka hea enesetunde küsimus. See mängib olulist rolli söömisel, rääkimisel ja sotsiaalsetes suhetes. Proteesihambaarstiteadus püüab taastada mitte ainult teie hammaste funktsionaalsust, vaid ka teie enesekindlust ja elukvaliteeti.

Arengud proteesihambaarstiteaduses

Proteesihambaarstiteaduses on viimastel aastatel toimunud olulised arengud. Vastupidavate ja elutruude materjalide nagu hambakeraamika ja komposiitvaigud arendamine on revolutsiooniliselt muutnud proteeside välimust ja tunnetust. Lisaks on digitaalse pildistamise ja 3D printimise kasutamine võimaldanud täpsemaid ja isikupärasemaid hambaproteese.

Iga naeratus on ainulaadne ja sama kehtib ka proteesihambaarstiteaduse pakutavate lahenduste kohta. Proteesi värvi ja kuju kohandamisest kuni kinnitamismeetodini välja on iga aspekt kohandatud vastavalt patsiendi individuaalsetele vajadustele ja eelistustele.

Hambaproteeside tüübid

Hambaimplantaadid on populaarne ja tõhus pikaajaline lahendus puuduvate hammaste asendamiseks. Need hõlmavad titaanposti paigaldamist lõualuusse, mis toimib krooni, silla või proteesi stabiilse alusena.

Täielikud või osalised proteesid on eemaldatavad seadmed, mis võivad asendada mõned või kõik inimese hambad. Kaasaegsed proteesid on mugavamad ja loomulikuma välimusega kui kunagi varem.

Sillad ja kroonid on fikseeritud proteetilised seadmed, mis on tsementeeritud olemasolevatele hammastele või implantaatidele. Need võivad asendada ühe või mitu puuduvat hammast, taastada hamba kuju ja hoida ära ülejäänud hammaste nihkumise.

Proteesihambaarstiteaduse protseduur

Iga proteesihambaarstiteaduse protseduuri esimene samm on põhjalik konsultatsioon hambaarstiga. See hõlmab arutelu patsiendi vajaduste, eelistuste ja suu tervise põhjaliku uurimise üle.

Hambaproteesi paigaldamise tegelik protseduur varieerub sõltuvalt proteesi tüübist ja individuaalsest juhtumist. See võib hõlmata mitmeid visiite hambaarsti juurde mõõtmiste, sobituste ja kohanduste jaoks.

Hambaproteeside pikaealisuse tagamiseks on oluline nõuetekohane järelhooldus ja hooldus. See hõlmab regulaarseid kontrollimisi, puhastusi ja hambaarsti juhiste järgimist koduhoolduse osas.

Õige hambaproteesi valimine

Hambaproteesi valimisel tuleb arvestada mitmeid tegureid, sealhulgas patsiendi suu tervist, puuduvate hammaste arvu ja nende elustiili. Samuti on olulised proteesi maksumus ja eeldatav eluiga.

Tihedas koostöös oma hambaarstiga töötamine on parima tulemuse saavutamise võti. Nad võivad pakkuda asjatundlikku nõu kõige sobivamate valikute kohta ja tagada, et teie protees oleks mugav, funktsionaalne ja esteetiliselt meeldiv.

Alusta teekonda särava naeratuse poole PIRITA HAMBARAVI OÜ tipptasemel proteesihambaarstiteaduse teenustega.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PIRITA HAMBARAVI OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade  Osaühing Pirita Hambaravi osutab Tallinnas hambaraviteenust. 2022.aastal oli tööl 22 töötajat, kelle hulgas on raviarstid, õed ja tugistruktuuri tööta
ssb.ee
Ülevaade Osaühing Pirita Hambaravi osutab Tallinnas hambaraviteenust. 2022.aastal oli tööl 22 töötajat, kelle hulgas on raviarstid, õed ja tugistruktuuri töötajad. 2022.aastal olid ettevõtte tööjõukulud (sh sotsiaalmaksud) 920 037 eurot. Võrreldes 2021.aastaga kasvasid tööjõukulud 20,7%. Ettevõtte müügitulu oli 2022.aastal 1,88 miljonit eurot. Võrreldes varasema majandusaasta perioodiga kasvas ettevõtte müügitulu üle 17%. Hambraraviteenus on Eestis tasuta vaid väga piiratud inimestele (nt alaealised, väikelapse emad, jn). Ülejäänud teenuse tarbijad saavad riigilt hüvitist, mille suurus on

5 märki, et vajate kohest hambaravi esmaabi

Tunnuste äratundmine, mis nõuavad kohest hambaravi esmaabi, võib olla vahe hamba päästmise või kaotamise vahel ja mõnel juhul võib see isegi päästa elu. Selles
ssb.ee
Tunnuste äratundmine, mis nõuavad kohest hambaravi esmaabi, võib olla vahe hamba päästmise või kaotamise vahel ja mõnel juhul võib see isegi päästa elu. Selles postituses uurime viit kriitilist näitajat, mis viitavad vajadusele kiire hambaravi järele. Hambaravi erakorraliste olukordade mõistmine Hambaravi erakorraline olukord on igasugune olukord, mis puudutab teie hambaid või igemeid ja nõuab kiiret ravi verejooksu peatamiseks, tugeva valu leevendamiseks või hamba päästmiseks. See võib hõlmata ka infektsioone, mis kujutavad endast tõsist terviseriski. Hambaravi erakorralise olukorra ravi

Mida võiksid teada hambaimplantaatide kohta?

Hambaimplantaadid on kaasaegne lahendus puuduvate hammaste asendamiseks. Need koosnevad titaanist postist, mis kirurgiliselt lõualuusse sisestatakse, toimides k
ssb.ee
Hambaimplantaadid on kaasaegne lahendus puuduvate hammaste asendamiseks. Need koosnevad titaanist postist, mis kirurgiliselt lõualuusse sisestatakse, toimides kunstliku hamba jaoks juurena, mis paigaldatakse peale. See post integreerub aja jooksul luuga, luues tugeva ja stabiilse aluse asendushamba või -hammaste jaoks. Hambaimplantaadid pakuvad mitmeid eeliseid traditsiooniliste hammaste asendamise võimaluste ees. Nad pakuvad loomulikku välimust ja tunnet, parandatud kõne ja närimisvõimet ning ei nõua kõrvalhammaste muutmist. Implantaadid on tuntud ka oma vastupidavuse poolest ja võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.