BRECURO MEDICAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kompressioonsukad on spetsiaalsed sukkpüksid, mis on mõeldud veenihäirete esinemise vältimiseks ja edasise progresseerumise vastu võitlemiseks. Nad avaldavad õr

Kuidas valida kompressioonsukki?

Kompressioonsukad on spetsiaalsed sukkpüksid, mis on mõeldud veenihäirete esinemise vältimiseks ja edasise progresseerumise vastu võitlemiseks. Nad avaldavad õrna survet teie jalgadele ja pahkluudele, soodustades verevoolu teie jalgadelt südamesse.

Kompressioonsukad aitavad vähendada valu ja turset jalgades, vähendada süvaveenitromboosi (DVT) tekkimise võimalust, parandada lümfidrenaaži ja tõhustada vereringet. Need on eriti kasulikud inimestele, kellel on vereringe- ja lihas-skeleti haigused.

Neid kasutatakse tavaliselt inimeste poolt, kes on ohus vereringeprobleemide tekkeks, sealhulgas neil, kellel on veenilaiendid, ämblikveenid või need, kes on just lõikuselt tulnud.

Kompressiooni tasemete mõistmine

Leige kompressiooniga sukad on tavaliselt kasutusel väsinud, valutavate jalgade ja väiksemate tursete leevendamiseks. Mõõdukat kompressiooni soovitatakse sageli inimestele, kellel on veenilaiendid, turse ja DVT ennetamiseks.

Tugeva kompressiooniga sukad on kasutusel mõõdukatest kuni raskete veenilaienditeni, mõõduka lümfödeemi korral ja haavandite haldamiseks. Ekstra tugeva kompressiooniga sukad on mõeldud raskete veenilaiendite, tugeva turse ja kroonilise venoosse puudulikkuse korral.

Kompressioonsukkade tüübid

Gradueeritud kompressioonsukad on pahkluu juures tihedamad ja surve väheneb järk-järgult ülespoole liikudes, mis aitab soodustada verevoolu. Antiembolismi sukad on mõeldud liikumatutele inimestele ja aitavad vähendada süvaveenitromboosi riski. Meditsiinilise toetuseta sukkpüksid pakuvad ühtlast kompressiooni, mis aitab leevendada väsinud, valutavaid jalgu ja kergeid turseid.

Õige suuruse valimine

Jalgade täpsed mõõtmised on kompressioonsukkade efektiivsuse jaoks üliolulised. Mõõtmised tuleks teha hommikul, kui turse on minimaalne. Kui teil on mõõtmised tehtud, saate suuruste tabeli abil leida oma jalgadele õige suurusega kompressioonsukad.

Materjali ja kangaste kaalutlused

Kompressioonsukad on valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas nailonist, puuvillast, spandexist ja mikrokiust. Kangavalik võib mõjutada sukkade mugavust, vastupidavust ja kompressioonitaset.

Erifunktsioonid ja tehnoloogiad

Mõned kompressioonsukad on varustatud niiskust imava tehnoloogiaga, et hoida jalad kuivad ja mugavad. Antimikroobsed omadused aitavad vältida lõhnade teket ja bakterite kasvu. Täiustatud gradueeritud kompressiooni tehnoloogia võib pakkuda sihipärast leevendust ja tuge teatud jalaosadele.

Kompressioonsukkade hooldamine

Kompressioonsukkade õige hooldus võib pikendada nende eluiga. On oluline järgida tootja juhiseid pesemiseks ja kuivatamiseks. Kompressioonsukad tuleks välja vahetada iga kolme kuni kuue kuu tagant, sõltuvalt kulumisest ja kompressiooni tasemest.

Avastage kompressioonsukkade mugavust ja tervise eeliseid BRECURO MEDICAL OÜ-ga. Võtke meiega ühendust personaalse teeninduse ja teie vajadustele vastavate kvaliteetsete toodete saamiseks.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BRECURO MEDICAL OÜ tegevusaruanne 2022

Brecuro Medical tegevusaruanne perioodil 01.01.2022-31.12.2022  Brecuro Medical OÜ alustas majandustegevust 2010 aasta septembris ja aruandeaasta 2022 põhitegev
ssb.ee
Brecuro Medical tegevusaruanne perioodil 01.01.2022-31.12.2022 Brecuro Medical OÜ alustas majandustegevust 2010 aasta septembris ja aruandeaasta 2022 põhitegevuseks on Hispaania meditsiiniseadmete firma Eurogine, Šveitsi tugitoodete firma Salzmann Medico ja Swisslastic ning TonusElast toodete müük ja müügi laiendamine Eestis. Põhilised koostööpartnerid Eestis olid aruandeperioodil erinevad haiglad ja tervisekeskused üle Eesti, apteegid ja eraisikud. Alates 2018 teeb ettevõte koostööd Eesti Haigekassaga. Osaühingu juhatus koosneb 1 liikmest, kelleks on juhatuse liige. Bilansiväliseid

5 märki, et vajate ortopeedilist tugisidet

Ortopeedilised tugisidemed on meditsiiniseadmed, mis on mõeldud lihas-skeleti probleemide lahendamiseks, pakkudes tuge, stabiilsust ja leevendades valu. Neil on
ssb.ee
Ortopeedilised tugisidemed on meditsiiniseadmed, mis on mõeldud lihas-skeleti probleemide lahendamiseks, pakkudes tuge, stabiilsust ja leevendades valu. Neil on oluline roll taastumisprotsessis pärast vigastusi, operatsioone ja krooniliste seisundite juhtimisel. Inimestele, kes kogevad ebamugavust või otsivad ennetavaid meetmeid, on ortopeedilise tugisideme vajaduse mõistmine eluliselt tähtis aktiivse ja tervisliku eluviisi säilitamiseks. Püsiv liigesevalu Kui kogete pidevat liigesevalu, mis segab teie igapäevaseid tegevusi, võib see olla märk, et vajate ortopeedilist tugisidet. Liigesevalu

Hüaluroonhapperiided: haavahoolduse tulevik

Haavahooldus on läbi aegade olnud oluline osa meditsiinist, kuid viimastel aastatel on tehnoloogia ja teaduse areng toonud kaasa uusi meetodeid ja materjale haa
ssb.ee
Haavahooldus on läbi aegade olnud oluline osa meditsiinist, kuid viimastel aastatel on tehnoloogia ja teaduse areng toonud kaasa uusi meetodeid ja materjale haavade ravimisel. Üks neist uuendustest, mis on kogunud tähelepanu, on hüaluroonhapperiided. Hüaluroonhape, mis on tuntud oma niisutavate omaduste poolest, on leidnud tee meditsiinilise tekstiili valmistamisse, luues uue põlvkonna haavahooldusvahendid. Hüaluroonhape on looduslikult esinev aine, mida leidub inimese kehas kudedes, eriti nahas ja sidekoes. Sellel on võime siduda vett ja säilitada niiskust, mis teeb sellest suurepärase

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.