Rohkema info nägemiseks:

BRECURO MEDICAL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume laia valiku meditsiiniliste kompressioontoodete ja ortopeediliste abivahendite pakkumisele, mille eesmärk on tagada klientide parem heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BRECURO MEDICAL usub, et elamise olemus ei seisne ainult olemasolus, vaid elujõuliselt ja mugavalt elamises. Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid kompressioonrõivaid ja ortopeedilisi lahendusi, mis ei ole lihtsalt tooted, vaid teekonnad parema patsiendihoolitsuse ja elukvaliteedi suunas.

Meie kompressioonitoodete valik on hoolikalt kujundatud toetuse ja leevenduse pakkumiseks. Ravisukkadest, mis aitavad taastumisele kaasa, kuni antitromboossukkadeni, mis on mõeldud venoosse tromboosi ärahoidmiseks, iga toode on meie pühendumuse tunnistuseks teie tervisele. Mõistame erinevate seisunditega kaasnevaid väljakutseid ja meie ortoosid on kohandatud vajaliku struktuurilise toe pakkumiseks, et igapäevaelu mugavalt mööda saata.

Meie uuenduslik hüaluroonhapperiietus esindab uut lahendust paranemisprotsessis, pakkudes uut mugavuse ja hoolitsuse taset.  Iga toode on mugavuse lubadus, hoolitsuse pühendumus ja samm hästi elatud elu suunas. Kutsume teid uurima meie pakkumisi ja liituma meiega teekonnal heaoluni, mis parandab elu igat aspekti.

Täname, et valisite BRECURO MEDICAL OÜ oma usaldusväärseks meditsiinilise toe ja hoolitsuse pakkujaks. Koos liikugem edasi tervema, õnnelikuma teie poole.

VEEBIPOOD

BRECURO MEDICAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted.

- Liina

Ülimalt rahulik personal ja abivalmid ortoosid. Soovitan soojalt!

- Kairi

Kiire tarne ja suurepärane valik meditsiinilisi tarvikuid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BRECURO MEDICAL OÜ tegevusaruanne 2022

Brecuro Medical tegevusaruanne perioodil 01.01.2022-31.12.2022 Brecuro Medical OÜ alustas majandustegevust 2010 aasta septembris ja aruandeaasta 2022 põhitegevuseks on Hispaania meditsiiniseadmete firma Eurogine, Šveitsi tugitoodete firma Salzmann Medico ja Swisslastic ning TonusElast toodete müük ja müügi laiendamine Eestis. Põhilised koostööpartnerid Eestis olid aruandeperioodil erinevad haiglad ja tervisekeskused üle Eesti, apteegid ja eraisikud. Alates 2018 teeb ettevõte koostööd Eesti Haigekassaga. Osaühingu juhatus koosneb 1 liikmest, kelleks on juhatuse liige. Bilansiväliseid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida kompressioonsukki?

Kompressioonsukad on spetsiaalsed sukkpüksid, mis on mõeldud veenihäirete esinemise vältimiseks ja edasise progresseerumise vastu võitlemiseks. Nad avaldavad õr
ssb.ee
Kompressioonsukad on spetsiaalsed sukkpüksid, mis on mõeldud veenihäirete esinemise vältimiseks ja edasise progresseerumise vastu võitlemiseks. Nad avaldavad õrna survet teie jalgadele ja pahkluudele, soodustades verevoolu teie jalgadelt südamesse. Kompressioonsukad aitavad vähendada valu ja turset jalgades, vähendada süvaveenitromboosi (DVT) tekkimise võimalust, parandada lümfidrenaaži ja tõhustada vereringet. Need on eriti kasulikud inimestele, kellel on vereringe- ja lihas-skeleti haigused. Neid kasutatakse tavaliselt inimeste poolt, kes on ohus vereringeprobleemide tekkeks, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.