TAPEEDISPETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui astume sisse 2023. aastasse, jätkub sisekujunduse maailma areng, tuues esile uusi ja põnevaid tapeeditrende. Need trendid peegeldavad esteetilise veetluse,

5 tapeeditrendi, mida 2023. aastal jälgida

Kui astume sisse 2023. aastasse, jätkub sisekujunduse maailma areng, tuues esile uusi ja põnevaid tapeeditrende. Need trendid peegeldavad esteetilise veetluse, funktsionaalsuse ja keskkonnateadlikkuse segu, rahuldades koduomanike, sisekujundajate ja äriliste klientide maitseid.

1. Loodusest inspireeritud kujundused

Looduse ja heaolu vahelise seose omaksvõtmine on muutnud biofiilsed mustrid tapeedikujundustes oluliseks mõjutajaks. Need mustrid jäljendavad looduslikke elemente ja maastikke, pakkudes igale ruumile rahulikku ja taastavat õhkkonda. Loodusteema jätkates on lille- ja botaanilised motiivid jäänud ajatuks valikuks. 2023. aasta värskendus hõlmab ülegabariidilisi prindiseid ja tavapäratuid värvikombinatsioone, mis toovad klassikalisele disainile kaasaegse teravuse.

2. Tekstuuriga tapeedid

Tekstuuriga tapeedid nagu rohulõng ja džuudiriie pakuvad käegakatsutavat kogemust, mis lisab interjöörile sügavust ja soojust. Need materjalid ei ole ainult visuaalselt ahvatlevad, vaid aitavad ka heli neelata, muutes need ideaalseks nii elamutes kui ka äripindades.

Neile, kes otsivad dramaatilisemat efekti, pakuvad 3D reljeefsed tekstuurid luksust ja peenust. Need tapeedid võivad muuta seinad kunstiteosteks, mustritega, mis tulevad esile ja köidavad vaatajat.

3. Metallik- ja peegelviimistlused

Metalsete tapeetidega, mis sisaldavad kuld- ja hõbedadetaile, tuuakse igasse ruumi luksuse puudutus. Need peegeldavad valgust, luues illusiooni suuremast ja heledamast ruumist.

Holograafiliste ja pärlmutterpindade futuristlik võlu on kogumas populaarsust. Need tapeedid muudavad värvi ja sädelevad valguse muutudes, lisades interjöörile dünaamilise ja mängulise elemendi.

4. Julged geomeetrilised mustrid

Abstraktsed ja asümmeetrilised kujundused julgetes geomeetrilistes mustrites on valmis tegema avalduse 2023. aastal. Neid kujundusi saab kasutada fookuspunkti loomiseks või ruumi liikumise ja energia lisamiseks.

Suuremõõtmelised geomeetrilised kujundid on teine trend, mis võib ruumi ümber defineerida. Nad pakuvad retro mustritele kaasaegset keerdkäiku, pakkudes kaasaegsele sisustusele silmatorkavat tausta.

5. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud valikud

Jätkusuutlikkusele suureneva tähelepanu tõttu muutuvad taaskasutatud materjalidest valmistatud tapeedid üha levinumaks. Need keskkonnasõbralikud valikud ei ole ainult paremad keskkonnale, vaid lisavad teie seintele ka ainulaadse loo.

Terviseteadlikud tarbijad pöörduvad tapeetide poole, mis on trükitud madala lenduvate orgaaniliste ühendite sisaldusega ja mittetoksiliste tintidega. Need tapeedid aitavad kaasa paremale siseõhu kvaliteedile ja on ohutumad nii keskkonnale kui ka ruumi kasutajatele.

Otsid silmapaistvat seinamuutust? Võta ühendust TAPEEDISPETS-iga ekspert-tapeetimisteenuste saamiseks, mis on kooskõlas viimaste trendide ja meisterlikkuse tipptasemega.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tapeedi paigaldamine: tee-ise vs professionaalne

Tapeedi paigaldamise valik tee-ise ja professionaalse vahel võib olla pöördeline otsus teie kodu või äripinna renoveerimisel. See põhjalik juhend aitab teil kaa
ssb.ee
Tapeedi paigaldamise valik tee-ise ja professionaalse vahel võib olla pöördeline otsus teie kodu või äripinna renoveerimisel. See põhjalik juhend aitab teil kaaluda mõlema lähenemisviisi plusse ja miinuseid, tagades, et teete teadliku otsuse, mis on kooskõlas teie vajaduste ja ootustega. Tapeedi paigaldamisest arusaamine Tapeedi paigaldamine on kunst, mis nõuab täpsust ja kannatlikkust. See hõlmab seinte ettevalmistamist, mõõtmist, lõikamist ja tapeedi kleepimist ning mullide või kortsude silumist täiusliku viimistluse saavutamiseks. Edukaks tapeedi paigaldamiseks on vaja spetsiifilisi

Nõuetekohase aluspinna ettevalmistamise tähtsus

Tapeetimisprojekti alustamine võib olla põnev ettevõtmine, kuid teie seina viimistluse edu sõltub kriitilisest, tihti tähelepanuta jäetud sammust: aluspinna ett
ssb.ee
Tapeetimisprojekti alustamine võib olla põnev ettevõtmine, kuid teie seina viimistluse edu sõltub kriitilisest, tihti tähelepanuta jäetud sammust: aluspinna ettevalmistamine. See alusprotsess on ilu ja teie seinakatte pikaealisuse alustala. Aluspinna ettevalmistamine hõlmab põhjalikku protsessi, mille käigus valmistatakse ette pind, millele tapeet või mõni muu seinakate kantakse. See hõlmab seina puhastamist, silumist ja kruntimist, et tagada optimaalne nakkevõime ja veatu viimistlus. Ilma nõuetekohase ettevalmistuseta võib isegi kõrgeima kvaliteediga tapeet jääda korralikult kinnitumata,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.