ALLINGIRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

ALLINGIRI OÜ hetkeolukord

Juba 3207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Allingiri OÜ tegeles 31.01.2023.a lõppenud majandusaastal tantsu - ja treeningriiete valmistamise, tantsutarbete jaemüügiga ja kangaste tellimuste vahendamisega koos konsultatsioonidega tarnijatelt üle maailma. Allingiri OÜ omab kaubamärki " All2dance" sloganiga - "... when quality does matter".

Allingiri OÜ on mitmete kõrge kvaliteediga ja unikaalsete kangaste maaletooja ning hetkel maailma suurima ja enim hinnatud jalatsitootja BD

DANCE esindaja Eestis, Soomes, Rootsis, Norras, Lätis. Tunnustatud esindaja maailma suurimate kangaste ja abimaterjalide kauplejate esindamisel Eestis - Chrisanne Clover (UK, JPN), DSI (UK), Trim.IT (UK), Ernessa (AUT). Sõda Ukrainas on oluliselt mõjutanud tantsutarvete pakkumist turul sest märgatav osa tuli vene loojatelt ja tootjatelt koostöös EL tootjatega. Sõjategevuse käigus on selline koostöövorm lõppenud ja seniste EL tootjate tootmisvõimekus ei ole suuteline katma nõudlust, mis on viinud tantsusptesiifiliste toodete defitsiidini. Majandusaasta jooksul nõustame ja vahendame üle 600 tellimuse garanteerides alati kvaliteedi ja täpselt õige värvi.

2022.aastal moodustus Allingiri OÜ müügitulu 85385 euro, mida võib pidada heaks karmides sõjast räsitud tutu tingimustes. Jätkuvalt on tunnetatav koroonaepideemia järelmõjud , kuid 2022 - 2023 hooajal hakkas tantsijate arv taas kasvama ning suurenendu on ka hobitantsijate hulk.

Sellest hoolimata suutsime väga keerulises majandusolukorras hakkama saada.

Meie tegevuse üks põhialuseid on pikaajaline vastutustundliku müüjana käitumine, kus igale kliendile pööratakse maksimaalset tähelepanu, kuni klient on leidnud sobiva kauba. Professionaalidena teame, kui oluline on pakutava kauba kõrge kvaliteet, abi perfektselt sobiva jalatsi, kanga või riietuse valimisel, et tantsija saaks pühenduda ainult tantsule ega peaks muretsema ootamatuste eest. Hooliv ja tähelepanelik suhtumine toob kaasa parima võimaliku reklaami, soovitused sõbralt sõbrale nii Eestis, kui väljaspool Eestit. Parimaks tunnustuseks on paljude tantsijate tänu, kui müügiprotsessis kirjeldatud heaolu väljendub toodete heas kvaliteedis ning vastupidavuses ja kui kaovad harjumuseks saanud jalavalud.

Tänu sellisele suhtumisele usaldavad paljude klubide juhid ja treenerid lapsed koos lastevanematega meie hoolde, öeldes, et kõik vajaliku koos nõuannete ja soovituse leiate siit ning, kui soovitud toodet ka ei leidu, siis saate soovituse, kus seda on võimalik soodsalt soetada.

Oleme korduvalt tõestanud, et mõiste - Kvaliteet - ei ole lihtsalt sõna müügiargumendis, vaid reaalsuses väljenduvas kvaliteetkaupade kestvuses mõjudes soodsalt spordiala niigi kõrgetele kuludele. Häid tulemusi saab saavutada vaid õiges suuruses ja sobivuses riiete ning kingadega.

Treeningud ja võistlused ei pea olema piin ja valu, kus põhieesmärgiks ei ole oma oskuste täiendamine vaid soov ebameeldivad kingad nurka visata.

Teine väga oluline põhjus on kauplejana osavõtt paljudel tantsuvõistlustel Eestis ja mitmetes riikides väljaspool Eestit - Soomes, Rootsis, Lätis,

Leedus, Poolas, Saksamaal, Taanis, Hollandis, Slovakkias alates 2010 aastast. See võimaldab pakkuda kohalikul turul tavapärasest teistmoodi kaupa ja suurendab koos kohalike kauplejatega valikuvõimalusi. Loomulikult on see ka kõige parem müügikeskkond üldse - kogu sihtgrupp on lühikese ajavahemiku jooksul ühes konkreetses kohas koos. Väga sageli järgneb hilisem toodete tellimine e-poe kaudu ja paljud kliendid on juba aastate pikkuse tellimusajalooga.

Lisaks osalemisele kauplejana oleme olnud väga sageli eesti tantsulaste tugibaasiks ja abistajateks kõikvõimalikes kriisiolukordades. Ehkki välismaal on kõik eesti lapsed nö " meie lapsed" saavad vajaliku abi kõik tantsijad sõltumata päritolust või vanusest. Professionaalidena me ju teame, kui traagiline on võistluse katkestamine olukorras, kus tegelikult on võimalik altruistlikult aidata ka välismaiseid konkurente. Seega lapsevanemad, teades meie kohalolust, võivad südamerahuga jätta lapsed meie hoolde, teades, et vajadusel saavad nad alati abi.

Paljud tippvõistluste korraldajad, peavad tunnustuseks meie kauplemist just nende võistlustel suurendades sellega tantsuvõistluse mainet kvaliteedi osas.

Töötajate arv ja tööjõukulud 2021 - 2022 majandusaasta jooksul töötas Allingiri OÜ -s 1 inimest, kelle töötasu koos puhkusetasudega moodustas 7848 eurot.

Allingiri OÜ juhatus koosneb ühest liikmest.

Allingiri OÜ stabiilset positsiooni tantsutarvete turul ja müügimahtude kasvu soodustavad jätkuvalt järgmised tegevused: · tihe koostöö tantsukoolidega ja tantsustuudiotega · kauplemine enamustel tantsuga seotud sündmustel Eestis ja Euroopas.

. tihe koostöö rätseppade, õmblussalongide, disainistuudiote, teatrite ja väga paljude erinevate tantsuliikide viljelejatega - iluvõimlejad, iluuisutajad, diskotantsijad, karaktertantsijad, akrobaadid, fitness, aeroobika, jne.

Senine praktika on näidanud, et nimetatud tegevuste koosmõju tantsutarvete turule on seniajani olnud nii tugev, et isegi pidev konkurentsi tihenemine ja hiina odavkaupade pealetung ei ole kaasa toonud negatiivseid mõjutusi Allingiri OÜ tegevusele.

Tulevikuplaanid 2023.majandusaastal kavatseb Allingiri OÜ jätkata pakutava sortimendi laiendamist haaramaks rohkem sihtgruppe, mille tulemusena loodetakse saavutada kuni 10%-line müügitulu kasv. Kuna majandusaasta aruanne esitatakse hilinemisega tagantjärgi siis hetkeseisuga detsember 2023 võib julgelt kinnitada, et müüginumbrid on oluliselt kasvanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Crinoline / Krinoliin

Pakume Teile materjali KRINOLIIN (ingl. crinoline, horsehair braid, soft boning), mida kasutatakse enamasti pidulike kleitide seeliku koheva mulje loomiseks. Al
ssb.ee
Pakume Teile materjali KRINOLIIN (ingl. crinoline, horsehair braid, soft boning), mida kasutatakse enamasti pidulike kleitide seeliku koheva mulje loomiseks. Algselt oli krinoliin kasutusel ballikleitidel ja tähendas tegelikult raamile punutud konstruktsiooni, mis kaeti hiljem pealisseelikuga. Välimuselt oli selline kleit uhke, kuid kasutajale äärmiselt ebamugav. Tänaseks on tehnoloogia ja materjalid edasi arenenud ja sama tulemus saavutatakse punutud polüester kanga või paelaga.  Meie valikus on kõrge kvaliteediga toodang, mida valmistatakse 59 baastoonis ja midaon võimalik erinevates

Moodsad ja klassikalised mansetinööbid

Moodsad ja klassikalised  mansetinööbid Bi&Co´lt tantsijatele ja härrasmeestele, kes hoolivad heast välimusest. Mansetinööbid on valmistatud: kullast, 925 h
ssb.ee
Moodsad ja klassikalised  mansetinööbid Bi&Co´lt tantsijatele ja härrasmeestele, kes hoolivad heast välimusest. Mansetinööbid on valmistatud: kullast, 925 hõbedast, vasest, roostevabast terasest, kristalle,  pärlid jm erineva sisaldusega alusmaterjale. Moodsad ja klassikalised  mansetinööbid LyLy´lt tantsijatele ja härrasmeestele, kes hoolivad heast välimusest. Mansetinööbid on valmistatud:  roostevabast terasest, mis on  kaetud kulla ja 925 hõbedaga. Kaunistamisel on kasutatud SWAROVSKI Elements kristalle.

Pikaajaline elujõuline fikseerimine ja sära!

SILHOUETTE Super Hold sarja kuuluvad erinevad pihustid, geelid, vahud, lakid ja losjoonid. Pakkudes teile vajalikku vormis hoidmist. • Spetsiaalne kilejas polüm
ssb.ee
SILHOUETTE Super Hold sarja kuuluvad erinevad pihustid, geelid, vahud, lakid ja losjoonid. Pakkudes teile vajalikku vormis hoidmist. • Spetsiaalne kilejas polümeeri kiht võimaldab hämmastavat fikseerimist • Pikaajaline ja tugev kontroll • läige nn \"märg\" efekt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.