JUHANSON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

JUHANSON OÜ hetkeolukord

Juba 2382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 215 korda.

Tegevusaruanne 2022

Juhanson OÜ alustas tegevust 16.07.2014 a.

Aastal 2022 oli Juhanson OÜ müügitulu 104 209 eurot ja aruandeperioodil oli ettevõtte kahjum -17 050 eurot. Aruandeperioodil suuremaid põhivarainvesteeringuid ei tehtud.

2022. aasta märtsis lõppes Tööstuse 47b äriruumi üürileping ning kolisime väiksemale müügipinnale Mustamäe Keskusesse.

2022. aasta eesmärkideks oli jätkuvalt tööprotsesside optimeerimine, ettevõtte struktuuri kinnistamine, vähem kasumlike ärisuundade asendamine kasumlike ärisuundadega. Kõik eelnev aitab ettevõttel kärpida kulusid ja toimida kasumlikumalt.

Ettevõtte müügitulu vähenes, sest vähendasime pakutavat tootevalikut ning lõpetasime jaekettidesse müümise. Samuti vähenes kas kasumlikkus tänu suurematele kuludele (kolimine ning kasvanud energiahinnad).

Ettevõtte 2023 aasta eesmärkideks on jätkuvalt kasumlikkuse suurendamine ning piisava müügimahu saavutamine uute väärtuspakkumiste loomise näol.

Juhatuse hinnangul on Juhanson OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Karl-Ott Juhanson juhatuse liige 24.06.2023

Tallinn

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.