SÜSTASLAALOMI KLUBI PIRITA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SÜSTASLAALOMI KLUBI PIRITA MTÜ hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Peale kahte aastat koroonapiiranguid õnnestus 2022. aastal taas korraldada Balti karikavõistlused Jägala jõel. Ja teist aastat järjest toimusid

Eesti meistrivõistlused taas Eestis, Sindis. Eelnevad 10 aastat peeti neid Lätis, Valmieras, sest Eestis polnud sobivaid tingimusi. 2020. aastal valmis Sindi kärestik, kuhu Tori vald rajab kärestikuaerutamise keskuse. Meil on olnud hea meel olla selle ettevalmistuses partneriks Tori vallale.

Kuigi püsirada valmib alles 2023. aasta sügisel, siis ajutisi lahendusi kasutades oli võimalik võistlusi läbi viia. Sindis toimusid juunis rahvusvahelise võistlussarja Nordic Cup Eesti etapid ja augustis juuniorite Eesti karikavõistlused.

Eesti meistrivõistlused olid klubile taas edukad: meeste ühesüstal koosnes poodium ainult SK Pirita esindajatest nii täiskasvanute kui juuniorite arvestuses. Naiste arvestuses kuulus meile kaks kõrgeimat kohta täiskasvanutest pluss veel esikoht juuniorite arvestuses. Juuniorite karikavõistlustel hõivasid meie klubi esindajad kõik poodiumikohad nii süsta kui kanuuga välja arvatud tüdrukute süstaklassi teine koht.

Nordic Cup võistlussarja ülejäänud etapid toimusid Lätis, Valmieras ja Rootsis, Falunis, kus võideti samuti hulgaliselt poodiumikohti. Sarja kokkuvõttes oli klubi väga edukas, sh U12 poiste ja U10 tüdrukute süstaklassi ja U12 poiste ja U12 tüdrukute kanuuklassis võeti võistlussarja esikohad.

Käidi ka mitmetel Läti karikavõistluste etappidel. Aasta kokkuvõttes saavutati esikohad U14 poiste kanuuklassis, U12 tüdrukute süstaklassis ja

U12 poiste süstaklassis. Lisaks üldarvestuse hõbedased kohad naiste süsta- ja kanuuklassis ja meeste süstaklassis. Klubide arvestuses saavutas SK Pirita aasta kokkuvõttes samuti teise koha.

Rae vallas jätkasime 2021. aastal alustatud süstatreeningutega. Kõik talvel basseinitrennis käinud lapsed said eskimopöörde selgeks nii aeruga kui aeruta. Rae valla toel 2021. aastal soetatud süstakäru võimaldas lisaks Patikale viia treeninguid läbi ka Jägala jõel, Sindis ja Valmieras.

2022. aastal mittetulundusühingul palgalist tööjõudu ei olnud, juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.