TONDIRABA ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

TONDIRABA ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne juuli 2022-detsember 2022 1 Tegevus 1.1 Treeningud

MTÜ Tondiraba Iluuisutamisklubi korraldas treeninguid nii Tondiraba kui ka Haabersti jäähallides. Klubi liikmetele oli pakutud erinevad treeningpaketid, mis erinesid õpekoormuse mahu ja treeningute variatiivsuse poolest. Treeningute tüübid: jäätreeningud, üldfüüsiline ettevalmistus, ballet ja tants.

1.1.1 Algajate vastuvõtt

Info vastuvõtu kohta oli edastatud läbi reklaami sotsiaalmeedias - facebook, instagram ja koduleht. Sihtgrupiks oli lapsed alates 4. eluaastast, noored 14+ 1.2 Võistlused 3.12 Olympic Winter Cup-il 2022 , Tondiraba Jäähallis osalesid 4 uisutajat algajate kategoorias. Üks uisutaja on jäänud haigeks ning võistlustel ei osalenud.

1.3 Jõulupidu 17.12.2022 kl. 20.00-20.50 Toimus Tondirabas jõulupidu, kus klubi uisutajad esinesid show-kavaga , millele järgnes vaba uisutamine.

2. Liikmelisus Uisuliidus

Uisuklubi astus Uisuliidu liikmeks. Sisseastumistasu oli 530 eur. Liikmelisus võimeldab klubiuisutajatel osaleda Uisuliidu poolt korraldatud üritustel ning saada infot uisumaailmas toimuvatest olulistest sündmustest, mis omakorda positiivselt mõjub klubi tegevuse arengule.

3. Klubiliikmed 3.1 Mtü Tondiraba Iluuisutamisklubis oli kokku aktiivset 28 liiget.

4. Tasud 4.1 Liikmetasu

Liikmetasusid ei olnud ettenähtud.

4.2 Hinnakiri

Hinnakirija järgi on proovitrenni tasu 15 eur./uisutaja, Põhipakett - 25eur/nädal , ehk 1jäätrenn + 1 saalitrenn (üke, ballet, tants) nädalas. Põhipakett+1 on 40 eur. Paketi sisse kuulub 2 jäätundi ning 1 saalitund nädalas. Põhipakett+2 on 50eur/ nädal , 3 jäätrenni + 2 saalitundi nädalas. Iga lisatrenni eest tasu - 15.eur 4. Lepingud

Organisatsioonil sõlmitud lepingud Haabersti ja Tondiraba Jäähallides, mille alusel, sai organisatsioon treeningute läbiviimiseks treeningväljakute pika aja broneeringu.

Kuupäev 1.10.2023

Koostaja - Jelena Muhhina

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.