TNS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie küttesüsteemide ohutuse ja tõhususe tagamine ülioluline, eriti külmemates kliimades, kus kaminad ja puuplii

Kuidas ära tunda korstna hooldamiseks vajalikke märke?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie küttesüsteemide ohutuse ja tõhususe tagamine ülioluline, eriti külmemates kliimades, kus kaminad ja puupliidid on hädavajalikud. Nende süsteemide hooldamisel on üks kriitiline aspekt teie korstna regulaarne puhastamine. Selle kohustuse eiramine võib kaasa tuua ohtlikke ja kulukaid tagajärgi.

Korstna puhastamise tähtsuse mõistmine

Üks peamisi põhjuseid korstna puhastamiseks on korstnapõlengute ärahoidmine. Puidu põletamisel tekkiv tahm ja kreosoot, mis on väga tuleohtlikud kõrvalsaadused, võivad kõrgetel temperatuuridel süttida, põhjustades potentsiaalselt laastava tulekahju.

Puhtad korstnad võimaldavad paremat õhuvoolu, mis on oluline efektiivseks põlemiseks ja soojuse tekitamiseks. Must korsten võib seda õhuvoolu takistada, põhjustades teie süsteemi raskema ja vähem efektiivse töö.

Regulaarne puhastamine parandab mitte ainult jõudlust, vaid pikendab ka teie korstna ja küttesüsteemi eluiga, hoides ära korrosiivse kahjustuse tahma ja kreosoodi kogunemisest.

Nähtav tahma ja kreosoodi kogunemine

Kreosoot on tume, tõrvataoline jääk, mis on puidu põletamise kõrvalsaadus. See on väga tuleohtlik ja võib aja jooksul teie korstnas koguneda.

Liigne kreosoodi kogunemine on nähtav paksu, tõrva sarnase läikega korstna lõõris. Kui näete rohkem kui 1/8 tolli kogunemist, on aeg puhastuseks.

Kehv tule jõudlus ja suitsuprobleemid

Kui teil on raskusi tule süütamisega või kui tuli kustub kiiresti, võib see olla märk sellest, et teie korsten on blokeeritud ja vajab puhastamist.

Suits peaks minema korstnasse, mitte teie koju. Kui suits satub teie eluruumi, on see selge märk sellest, et korsten ei ventileeri korralikult ja võib olla ummistunud.

Ebameeldivad lõhnad kaminast

Erinevad tegurid, sealhulgas liigne niiskus, kreosoodi kogunemine või loomajäätmed, võivad põhjustada ebameeldivaid lõhnu, mis tulevad teie korstnast.

Lisaks sellele, et need lõhnad on tüütud, võivad need samuti kujutada terviseriske, kuna need sageli viitavad kahjulike ainete või hallituse kasvu olemasolule.

Ebatavaliselt palju loomade tegevust

Loomad nagu linnud, oravad ja pesukarud võivad pesitseda korstnates. Kuulake ebatavalisi helisid või otsige väljaheiteid ja pesamaterjale.

Loomapesad võivad korstna blokeerida ja kujutada endast tuleohtu. Samuti takistavad nad toksiliste gaaside väljapääsu, mis võib viia süsinikmonooksiidi kogunemiseni teie kodus.

Viimasest puhastusest on möödunud üle ühe aasta

Rahvusvaheline Tulekaitse Assotsiatsioon soovitab, et korstnaid kontrollitaks vähemalt kord aastas ja puhastataks vajadusel. Kui on möödunud üle aasta, on aeg kontrollimiseks ja võimalikuks puhastuseks.

Harva puhastamine suurendab korstnapõlengute riski ja võib aja jooksul põhjustada suuremaid ja kallimaid kahjustusi.

Muretsete oma korstna ohutuse ja tõhususe pärast? Võtke ühendust TNS GRUPP OÜ-ga professionaalsete korstnapuhastusteenuste saamiseks ja tagage oma kodu või kinnisvara rahu.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada korstna ohutus ja efektiivsus?

Korstna hooldus on kodu ohutuse ja efektiivsuse kriitiline aspekt. Hästi hooldatud korsten tagab, et kahjulikud gaasid juhitakse teie kodust ohutult välja ja se
ssb.ee
Korstna hooldus on kodu ohutuse ja efektiivsuse kriitiline aspekt. Hästi hooldatud korsten tagab, et kahjulikud gaasid juhitakse teie kodust ohutult välja ja see parandab ka teie küttesüsteemi efektiivsust. Korstna hoolduse eiramine võib põhjustada ohtlikke tuleohtusid ja kulukaid parandusi. Kodanikud peaksid olema valvsad korstna distressi märkide suhtes, nagu ebatavalised lõhnad, nähtav tahm või kreosoodi kogunemine ja kehv kaminatulemus. Need sümptomid võivad viidata vajadusele viivitamatuks kontrolliks ja hoolduseks. Teie korstna anatoomia mõistmine Oma korstna komponentide, nagu

Kuidas aitab korstna regulaarne kontrollimine säästa raha?

Korstnad mängivad olulist rolli teie kodu ohutuse ja mugavuse tagamisel. Nad juhivad kahjulikke põlemisjääke kaminatest ja puuküttega pliitidest välja, tagades,
ssb.ee
Korstnad mängivad olulist rolli teie kodu ohutuse ja mugavuse tagamisel. Nad juhivad kahjulikke põlemisjääke kaminatest ja puuküttega pliitidest välja, tagades, et teie siseõhu kvaliteet püsib tervislik. Siiski, korstna hoolduse eiramine võib kaasa tuua ohtlikke ja kulukaid tagajärgi. Korstna kontrollid on teie korstnasüsteemi seisukorra põhjalikud hindamised. Need on hädavajalikud probleemide tuvastamiseks, mis võivad põhjustada tuleohtu, struktuurilisi kahjustusi või teie kütteseadme ebaefektiivset tööd. Regulaarse korstna kontrollimise rahalised eelised Regulaarsed kontrollid aitavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.