Rohkema info nägemiseks:

TNS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme korstnapühkimise ja küttesüsteemide hooldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TNS GRUPP OÜ-na mõistame, et kamin ei ole lihtsalt soojuse allikas, vaid kodu süda, kus luuakse ja hoitakse mälestusi. Siiski, iga leegi värelusega kaasneb potentsiaalne oht, mis võib ohustada teie lähedaste turvalisust. Just siin tulevad mängu meie asjatundlikkus ja pühendumus.

Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: Pakume taskukohast ja kvaliteetset korstnapühkimise ja hooldusteenust, et tagada teie kodu kui turvaline pelgupaik. Meie sertifitseeritud inspektorite ja korstnapühkijate meeskonnaga toome teie uksele nii professionaalse kui ka isikliku teenuse.

Korstnad, mida tihti eiratakse, võivad koguda tahma, mis on puidu ja kivisöe põlemisel tekkiv väga tuleohtlik kõrvalsaadus. See tume, tõrvataoline aine kujutab endast olulist tuleohtu ja ilma korraliku hoolduseta võib see viia laastavate korstnatulekahjudeni. Meie osavad tehnikud on varustatud õigete tööriistade ja teadmistega, et hoolikalt eemaldada tahm ja muud takistused, kaitstes teie kodu selliste ohtude eest.

Meie teenused ulatuvad kaugemale traditsioonilisest korstnapühkimisest. Me tegeleme kaasaegsete küttesüsteemide ainulaadsete väljakutsetega, lahendades rooste, korrosiooni ja muid struktuurseid kahjustusi, mis võivad viia süsinikmonooksiidi lekete või ebatõhususeni. Oleme pühendunud sellele, et teie küttesüsteemid oleksid mitte ainult puhtad, vaid töötaksid ka tipptasemel.

Loosungiga Pühkides ohutult, soojendades südameid! võtame kokku meie eetose. Me ei pühki ainult korstnaid; me hoolitseme teie kodu soojuse ja mugavuse eest, tagades samal ajal teie pere ohutuse. Meie vastutulelik meeskond on valmis teid aitama 24/7, pakkudes rahu igal teeninduskõnel.

Nautige oma kamina soojust muretult. Võtke ühendust TNS GRUPP OÜ-ga täna numbril +372 53004571 ja laske meil ülejäänuga tegeleda. Sest kui on tegemist teie pere ohutuse ja mugavusega, usume, et parim on ainus võimalus.

Kontakt

TNS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan P.

Suurepärane teenindus ja korstnapühkijad olid väga professionaalsed! Soovitan kindlasti!

- Liina M.

Kiire ja efektiivne teenus, muljetavaldav klienditeenindus. Jäin väga rahule!

- Mari-Liis K.

TNS GRUPP OÜ on minu usaldusväärne valik korstnapühkimise teenuste osas. Aitäh teile!

Kuidas ära tunda korstna hooldamiseks vajalikke märke?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie küttesüsteemide ohutuse ja tõhususe tagamine ülioluline, eriti külmemates kliimades, kus kaminad ja puupliidid on hädavajalikud. Nende süsteemide hooldamisel on üks kriitiline aspekt teie korstna regulaarne puhastamine. Selle kohustuse eiramine võib kaasa tuua ohtlikke ja kulukaid tagajärgi. Korstna puhastamise tähtsuse mõistmine Üks peamisi põhjuseid korstna puhastamiseks on korstnapõlengute ärahoidmine. Puidu põletamisel tekkiv tahm ja kreosoot, mis on väga tuleohtlikud kõrvalsaadused, võivad kõrgetel temperatuuridel süttida, põhjustades

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada korstna ohutus ja efektiivsus?

Korstna hooldus on kodu ohutuse ja efektiivsuse kriitiline aspekt. Hästi hooldatud korsten tagab, et kahjulikud gaasid juhitakse teie kodust ohutult välja ja se
ssb.ee
Korstna hooldus on kodu ohutuse ja efektiivsuse kriitiline aspekt. Hästi hooldatud korsten tagab, et kahjulikud gaasid juhitakse teie kodust ohutult välja ja see parandab ka teie küttesüsteemi efektiivsust. Korstna hoolduse eiramine võib põhjustada ohtlikke tuleohtusid ja kulukaid parandusi. Kodanikud peaksid olema valvsad korstna distressi märkide suhtes, nagu ebatavalised lõhnad, nähtav tahm või kreosoodi kogunemine ja kehv kaminatulemus. Need sümptomid võivad viidata vajadusele viivitamatuks kontrolliks ja hoolduseks. Teie korstna anatoomia mõistmine Oma korstna komponentide, nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.