TALU JA LOOMAD UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas otsid unustamatut ja looduslähedast viisi tähistada oma lapse sünnipäeva? Ära otsi kaugemale kui Talu ja Loomad! Pakume ideaalset keskkonda, kus saad ühenda

Kuidas luua talus unustamatu sünnipäev?

Kas otsid unustamatut ja looduslähedast viisi tähistada oma lapse sünnipäeva? Ära otsi kaugemale kui Talu ja Loomad! Pakume ideaalset keskkonda, kus saad ühendada lõbusad sünnipäevamängud looduslähedaste talutegevustega, luues seeläbi meeldejääva päeva nii lapsele kui ka külalistele.

Sünnipäevapakett: Lõbus, Interaktiivne ja Meeleolukas

Meie sünnipäevapakett kestab 3 tundi täis naeru, seiklusi ja avastusi. Pakett sisaldab kõike, mida vajad, et teha päev eriliseks ja muretuks:

Kutsed: Alusta ettevalmistusi juba varakult! Meie kujundatud kutsed annavad aimu põnevast päevast, kutsudes sõpru ja peret liituma unustamatu seiklusega.

Ruumi/Suvel Telgi Kasutamine: Olgu ilm milline tahes, meie talu pakub mugavat ruumi, kus saab sünnipäeva pidada. Suvisel ajal võimaldame kasutada ka telki, et luua eriti hubane ja looduslähedane atmosfäär.

Ekskursioon Talus: Tutvuge meie talueluga lähemalt ekskursiooni käigus, kus juhendaja viib teid ringkäigule, tutvustades talu loomi ja nende elukeskkonda. Lapsed saavad osaleda loomade toitmisel ning õppida huvitavaid fakte taluelu kohta.

Loomade Toitmine: See on üks kõige oodatumaid tegevusi! Lapsed saavad kogeda loomade lähedust ning osaleda nende toitmises, pakkudes neile maiuseid ja tundes end tõeliste loomasõpradena.

Mänguväljak: Lisaks talutegevustele pakume ka lõbusat aega mänguväljakul, kus lapsed saavad joosta, hüpata ja mängida erinevaid mänge, täiendades päeva lõbusate ja aktiivsete tegevustega.

Ära jäta seda võimalust kasutamata! Broneeri oma lapse sünnipäev Taluelamustes ja loo meeldejääv päev täis seiklusi ja naeru. Võta meiega ühendust juba täna ning aitame sul korraldada unustamatu sünnipäeva talus!

Tulge ja avastage koos meiega, kuidas teha sünnipäevast eriline seiklus looduses - Talu ja loomad!

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas käib loomapidamine tegelikult?

Loomapidamine talus võib tunduda romantiline ja muretu, kuid tegelikkus on sageli hoopis teine. Meie talu, nagu paljud teisedki, seisab iga päev silmitsi väljak
ssb.ee
Loomapidamine talus võib tunduda romantiline ja muretu, kuid tegelikkus on sageli hoopis teine. Meie talu, nagu paljud teisedki, seisab iga päev silmitsi väljakutsetega, mis on seotud loomade eest hoolitsemisega ning talutegevuse jätkusuutlikkuse tagamisega. Tegelikult võib öelda, et kõik need eeldused rikkusest ja kergest elust on pigem müüdid kui reaalsus. Loomade Vajadused ja Toitmine Tõsi, igal loomal, olgu see siis lehm, lammas, hobune või lind, on omad vajadused ja toitumisnõuded. Iga liik vajab spetsiifilist sööta ja hoolt ning see nõuab märkimisväärset ressursside investeerimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.