Rohkema info nägemiseks:

TALU JA LOOMAD UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid taluelamusi, alates loomade eest hoolitsemisest kuni põllumajandusalase hariduseni, pakkudes sünnipäevi, õppeprogramme ja talukülastusi lasteaedadele, koolidele ning teistele huvigruppidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi unistanud päevast maal, kus saad kogeda loomade lähedust ja õppida põllumajandusest esmalt käepärastelt kogemustelt? Talu ja Loomad pakub just sellist võimalust! Meie taluõppeprogramm võimaldab lasteaedadel ja koolidel avastada taluelu võlusid ning saada praktilist kogemust loomade eest hoolitsemisest ja põllumajandusest.

Õppeprogramm: Ühendades Loomad ja Lapsed

Meie õppeprogrammiga saavad lapsed mitmekülgse ülevaate taluelust. Esimese asjana kohtuvad nad meie armsate loomadega, kus neil on võimalus osaleda loomade toitmisel ning isegi porgandite jagamisel. Seejärel saavad lapsed kogeda kitse lüpsmist ning osaleda meisterdamistegevustes, mis arendavad nende loomingulisust ja käelist osavust. Lisaks saavad lapsed istutada kurgiseemneid potti, mille nad saavad endaga koju kaasa võtta, jätkates seeläbi oma õppimist ja kogemist ka kodus.

Lõbusad Lisavõimalused

Peale õppimise pakume ka lõbusaid tegevusi nagu pikniku pidamine meie kaunis looduskaunis keskkonnas ning batuudi rentimise võimalust, et lastel oleks veelgi rohkem lõbu ja naeru.

Kuidas Meiega Ühendust Võtta?

Ära lase seda võimalust käest! Broneeri juba täna oma kooli või lasteaia õppekäik meie talusse ja avasta koos meiega taluelu võlud. Võta ühendust telefonil 58666786 või kirjuta meile aadressil talujaloomad@gmail.com ning leiame koos parima lahenduse teie grupi jaoks.

Tulge ja avastage koos meiega taluelamused - kogemus, mis jääb lastele meelde terveks eluks!

uuri lisaks

TALU JA LOOMAD UÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Meie lapsed olid vaimustuses! Sünnipäev talus oli täis rõõmu ja naeru.

- Peeter

Suurepärane võimalus loodusega lähemalt tutvuda.

- Kristiina

Väga tore päev! Loomad olid armsad ja programm oli huvitav. Soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas käib loomapidamine tegelikult?

Loomapidamine talus võib tunduda romantiline ja muretu, kuid tegelikkus on sageli hoopis teine. Meie talu, nagu paljud teisedki, seisab iga päev silmitsi väljakutsetega, mis on seotud loomade eest hoolitsemisega ning talutegevuse jätkusuutlikkuse tagamisega. Tegelikult võib öelda, et kõik need eeldused rikkusest ja kergest elust on pigem müüdid kui reaalsus. Loomade Vajadused ja Toitmine Tõsi, igal loomal, olgu see siis lehm, lammas, hobune või lind, on omad vajadused ja toitumisnõuded. Iga liik vajab spetsiifilist sööta ja hoolt ning see nõuab märkimisväärset ressursside investeerimist.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua talus unustamatu sünnipäev?

Kas otsid unustamatut ja looduslähedast viisi tähistada oma lapse sünnipäeva? Ära otsi kaugemale kui Talu ja Loomad! Pakume ideaalset keskkonda, kus saad ühenda
ssb.ee
Kas otsid unustamatut ja looduslähedast viisi tähistada oma lapse sünnipäeva? Ära otsi kaugemale kui Talu ja Loomad! Pakume ideaalset keskkonda, kus saad ühendada lõbusad sünnipäevamängud looduslähedaste talutegevustega, luues seeläbi meeldejääva päeva nii lapsele kui ka külalistele. Sünnipäevapakett: Lõbus, Interaktiivne ja Meeleolukas Meie sünnipäevapakett kestab 3 tundi täis naeru, seiklusi ja avastusi. Pakett sisaldab kõike, mida vajad, et teha päev eriliseks ja muretuks: Kutsed: Alusta ettevalmistusi juba varakult! Meie kujundatud kutsed annavad aimu põnevast päevast, kutsudes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.