TIREMAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal ning selle hooldamine on võti selle pikema eluea tagamisel. Regulaarne hooldus mitte ainult ei paranda teie

Kuidas võib regulaarne hooldus pikendada teie auto eluiga?

Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal ning selle hooldamine on võti selle pikema eluea tagamisel. Regulaarne hooldus mitte ainult ei paranda teie sõiduki jõudlust ja ohutust, vaid võib ka oluliselt pikendada selle eluiga. Siin on mõned olulised viisid, kuidas regulaarne hooldus võib aidata teie autol kauem sõita:

  1. Mootori Tervis: Regulaarne mootorihooldus, sealhulgas õlivahetus ja filtrite vahetamine, tagab mootori optimaalse jõudluse ning vähendab kulumist ja ülekuumenemise riski. Korrapärane hooldus võib aidata vältida suuremaid mehaanilisi probleeme ja pikendada mootori eluiga.

  2. Pidurisüsteemi Töökindlus: Pidurid on teie sõiduki oluline osa, mis tagab teie ja teiste liiklejate ohutuse. Regulaarne pidurisüsteemi hooldus, sealhulgas piduriklotside kontroll ja vajadusel vahetamine, võib vähendada piduriketta kulumist ning tagada pidurisüsteemi tõrgeteta toimimise.

  3. Rehvide Ohutus ja Kestvus: Rehvid on teie sõiduki ainus kontakt tee pinnaga, seega on nende korrasolek ülioluline. Regulaarne rehvide kontroll, sh rehvirõhu ja mustri sügavuse jälgimine, võib pikendada rehvide eluiga ning tagada parema haarduvuse ja ohutuse teel.

  4. Vedrustuse ja Rattasäti Tervis: Korrapärane vedrustuse ja rattasäti kontroll võib vältida ebaühtlast kulumist ja tagada sõiduki stabiilsuse ning ohutuse. Õigeaegne hooldus võib pikendada vedrustuse ja roolisüsteemi komponentide eluiga ning vähendada vajadust kulukate remonditööde järele.

  5. Elektroonika ja Süsteemide Toimivus: Kaasaegsed sõidukid on täis elektroonilisi süsteeme, mis mõjutavad nende jõudlust ja ohutust. Regulaarne elektroonika ja süsteemide hooldus ning tarkvarauuendused võivad pikendada teie sõiduki eluiga ning tagada süsteemide optimaalse toimimise.

Kokkuvõttes võib öelda, et regulaarne hooldus on võti teie sõiduki pikema eluea tagamisel ning võib aidata vältida ootamatuid rikkeid ja kulukaid remonditöid. Vianor Tiremani professionaalne meeskond on siin, et pakkuda teile parimat hooldus- ja teenindusteenust, mis tagab teie sõiduki optimaalse jõudluse ja ohutuse igal teekonnal.

Vianor Tireman - Teie usaldusväärne partner sõiduki hoolduse ja ohutuse tagamisel. Võtke meiega ühendust ja laske meil hoolitseda teie sõiduki eest!

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie auto vajab uusi rehve

Kas teate, millal on õige aeg oma sõiduki rehve vahetada? Võib-olla olete märganud mõningaid märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve, kuid ol
ssb.ee
Kas teate, millal on õige aeg oma sõiduki rehve vahetada? Võib-olla olete märganud mõningaid märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve, kuid olete siiski ebakindel, millal on õige aeg tegutseda. Siin on viis olulist märki, mida peaksite tähelepanu pöörama: 1. Rehvimustri sügavus: Kontrollige oma rehvide mustri sügavust. Kui see on kulunud alla soovitatud piiri, võib see märku anda vajadusest uute rehvide järele. Madal rehvimuster vähendab haarduvust teega, eriti märjal pinnal, suurendades libisemise ja õnnetusohu riski. 2. Rehvide kulumise ebaühtlus: Kui märkate, et üks või

TIREMAN OÜ tegevusaruanne 2022

n  Tireman OU tegevusaruanne 2022  Tireman OUn on Nokian Tyres soniduauto rehvide maaletooja ja ametlik edasimununja Eestis ning Vianor-i frantsiisipartner rehv
ssb.ee
n Tireman OU tegevusaruanne 2022 Tireman OUn on Nokian Tyres soniduauto rehvide maaletooja ja ametlik edasimununja Eestis ning Vianor-i frantsiisipartner rehvide ja rehviteenuste jaeturul. Tireman OUn-l on üle 25 aasta kogemust soniduautode hoolduse- ja remondivaldkonnas. Ponhiteenused on soniduauto, veo- ja rasketehnika rehvide mununk, montaazn, remont ja hoiustamine. Lisateenustena pakub Tireman OUn veermiku hooldus- ja remonttonid, sildade reguleerimist, kliimaseadmete tanitmist ning soniduautode hooldust ja kontrolli. Tireman OUn impordib lisaks Nokian Tyres ka Radari kaubamanrgi rehve,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.