TIREMAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas teate, millal on õige aeg oma sõiduki rehve vahetada? Võib-olla olete märganud mõningaid märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve, kuid ol

5 märki, et teie auto vajab uusi rehve

Kas teate, millal on õige aeg oma sõiduki rehve vahetada? Võib-olla olete märganud mõningaid märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve, kuid olete siiski ebakindel, millal on õige aeg tegutseda. Siin on viis olulist märki, mida peaksite tähelepanu pöörama:

1. Rehvimustri sügavus: Kontrollige oma rehvide mustri sügavust. Kui see on kulunud alla soovitatud piiri, võib see märku anda vajadusest uute rehvide järele. Madal rehvimuster vähendab haarduvust teega, eriti märjal pinnal, suurendades libisemise ja õnnetusohu riski.

2. Rehvide kulumise ebaühtlus: Kui märkate, et üks või mitu rehvi on kulunud ebaühtlaselt või on ilmnenud ebanormaalne kulumine, võib see viidata probleemile teie sõiduki vedrustuse või rattasätimega. See võib nõuda rehvide vahetust ja sõiduki seadistamist, et tagada parem haarduvus ja ohutus teel.

3. Rehvide vanus: Rehvid vananevad aja jooksul, isegi kui need pole palju sõitnud või näivad visuaalselt heas seisukorras olevat. Kui teie rehvid on üle 5–6 aasta vanad, võib nende kummi koostis hakkata lagunema, mis võib põhjustada rehvide halvenemist ja suurendada purunemise riski. Seetõttu soovitame vanemad rehvid asendada isegi siis, kui need näivad endiselt head.

4. Pidev rõhu langus: Kui märkate, et teie rehvid kaotavad pidevalt õhku või kui teie rehvirõhk on ebaühtlane, võib see viidata rehvide lekkimisele või struktuurilisele nõrkusele. Madal rehvirõhk võib suurendada kütusekulu, kulumist ja ohustada teie sõiduki stabiilsust ja ohutust.

5. Halvenenud sõidumugavus ja stabiilsus: Kui märkate, et teie auto sõidumugavus ja stabiilsus on halvenenud või kui tunnete roolis vibreerimist, võivad kulunud või defektsetel rehvidel olla osalus. Uued rehvid võivad oluliselt parandada teie sõidukogemust, tagades parema haarduvuse, sujuvama sõidu ja ohutuma manööverdamise.

Kui tunnete, et teie sõiduk vajab uusi rehve või vajab hooldust, ärge kartke võtta ühendust meie kogenud meeskonnaga Vianor Tiremanis. Meie eksperdid aitavad teil valida sobivad rehvid ja pakuvad professionaalset paigaldusteenust, tagades teie sõiduki ohutuse ja mugavuse igas olukorras.

Loodame, et need näpunäited aitavad teil tuvastada, millal on õige aeg oma sõiduki rehve vahetada. Teie ohutus on meie prioriteet, ja meie eesmärk on tagada teie sõidukile parim hooldus ja teenindus.

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võib regulaarne hooldus pikendada teie auto eluiga?

Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal ning selle hooldamine on võti selle pikema eluea tagamisel. Regulaarne hooldus mitte ainult ei paranda teie
ssb.ee
Teie sõiduk on teie usaldusväärne kaaslane teekonnal ning selle hooldamine on võti selle pikema eluea tagamisel. Regulaarne hooldus mitte ainult ei paranda teie sõiduki jõudlust ja ohutust, vaid võib ka oluliselt pikendada selle eluiga. Siin on mõned olulised viisid, kuidas regulaarne hooldus võib aidata teie autol kauem sõita: Mootori Tervis : Regulaarne mootorihooldus, sealhulgas õlivahetus ja filtrite vahetamine, tagab mootori optimaalse jõudluse ning vähendab kulumist ja ülekuumenemise riski. Korrapärane hooldus võib aidata vältida suuremaid mehaanilisi probleeme ja pikendada mootori

TIREMAN OÜ tegevusaruanne 2022

n  Tireman OU tegevusaruanne 2022  Tireman OUn on Nokian Tyres soniduauto rehvide maaletooja ja ametlik edasimununja Eestis ning Vianor-i frantsiisipartner rehv
ssb.ee
n Tireman OU tegevusaruanne 2022 Tireman OUn on Nokian Tyres soniduauto rehvide maaletooja ja ametlik edasimununja Eestis ning Vianor-i frantsiisipartner rehvide ja rehviteenuste jaeturul. Tireman OUn-l on üle 25 aasta kogemust soniduautode hoolduse- ja remondivaldkonnas. Ponhiteenused on soniduauto, veo- ja rasketehnika rehvide mununk, montaazn, remont ja hoiustamine. Lisateenustena pakub Tireman OUn veermiku hooldus- ja remonttonid, sildade reguleerimist, kliimaseadmete tanitmist ning soniduautode hooldust ja kontrolli. Tireman OUn impordib lisaks Nokian Tyres ka Radari kaubamanrgi rehve,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.